Volontiraj za život! Tražite volontere? Objavite besplatno oglas

Employer Branding Studio

Brendiranje poslodavaca koje daje rezultate

Sve je teže pronaći prave kandidate za tim, a još je teže sačuvati najbolje zaposlene. Izgradite pozitivnu reputaciju na tržištu zapošljavanja da najbolji kandidati sami dođu i ostanu kod vas. Kreirajmo zajedno najbolje rešenje za vašu kompaniju.

Zakažite konsultacije
Employer branding

Employer branding usluge

Izgradnja uspešnog brenda poslodavca kreće iz vašeg dvorišta. Istražite zadovoljstvo zaposlenih i uporedite rezultate sa očekivanjima kandidata na domaćem tržištu rada. Tu se krije odgovor kako postati poželjna kompanija.

Kada saznate šta je ono vredno što posedujete iznutra, važno je da to saznaju i potencijalni kandidati. Predstavite im se na najposećenijem sajtu za zapošljavanje i događajima koje za vas organizujemo.

Vaš brend je vaša priča. Zajedno ćemo je ispričati kroz tekst i employer branding video. Iskoristite snagu naših digitalnih kanala da što više kandidata poželi da se zaposli baš kod vas.

Sa njima već sarađujemo u izgradnji brenda poželjnog poslodavca

Employer branding je razvojna strategija koja ima uticaj i na zaposlene i na tržišni uspeh kompanije, tako da planiranje i brendiranje procesa zapošljavanja danas donosi kvalitet u budućnosti. Zato vam nudimo saradnju u ovom procesu kroz set pojedinačnih usluga, podršku u procesu brendiranja ili employer branding partnerstvo.

Zakažite konsultacije

Svakodnevno smo u kontaktu sa najboljim praksama u oblasti zapošljavanja i brendiranja poslodavaca. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da odaberete rešenje po meri vašeg biznisa.

Isidora Maksimovic Employer branding konsultant

Isidora Maksimović Savetnik za brendiranje poslodavaca

telefon simbol +381 65 87 17 165

pozadina

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

U redu