Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

U redu

Volontiraj za život! Tražite volontere? Objavite besplatno oglas

Oglasite se u inostranstvu

Oglašavanje u inostranstvu

Oglasite se na vodećim sajtovima za zapošljavanje u svetu

Objavite svoj konkurs na globalnom tržištu rada

Nudimo vam mogućnost da preko nas postavite oglas za posao i pronađete zainteresovane kandidate na sajtovima za zapošljavanje iz Evrope i iz celog sveta na brz i jednostavan način.

Upoznajte mrežu naših partnera

Regionalni partneri

Mojposao

MojPosao.net je glavni regrutacijski kanal za zapošljavanje koji koristi više od 30.000 malih, srednjih i velikih preduzeća i posećuje ih 93% kandidata u Hrvatskoj koji posao traže putem Interneta.

Posao ba

Posao.ba je vodeći portal za oglašavanje u Bosni i Hercegovini, sa više od 93% udela na tržištu. Pružaju usluge oglašavanja, regrutacije i selekcije, kao i project i event menadžmenta za više od 25.000 kompanija, uz bazu od preko 250.000 registrovanih korisnika.

Preko veze

Prekoveze.me je prvi crnogorski Internet servis za zapošljavanje. Postoji od 2009. godine i može se pohvaliti sa preko 4.000 postavljenih oglasa, 600 zadovoljnih poslodavaca i preko 60.000 poseta na mesečnom nivou.

Globalni partneri

ALMA

Sajt Poslovi.infostud.com je deo Alma career grupacije koja obuhvata sajtove za zapošljavanje u 12 evropskih država. Alma career je deo mreže sajtova u okviru Monster.com sajtova u svetu.

Network

The Network je globalna mreža 50 najposećenijih sajtova za zapošljavanje u svetu. Putem sajta Poslovi.infostud.com i ove mreže, možete doći do preko 100 miliona kandidata koji traže posao u više od 130 zemalja sveta!

Ukoliko želite da postavite oglas u nekoj od navedenih zemalja:

  • Možete nas kontaktirati kako bismo vam pomogli da izaberete vrstu i period oglašavanja u skladu sa vašim potrebama na odgovarajućem sajtu
  • Prosledićemo vaš oglas do partnerskih sajtova
  • Omogućiti da oglase objavljene u inostranstvu plaćate u dinarima

Na taj način, sve završavate na jednom mestu.
Za više informacija kontaktirajte nas!