Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

U redu
900.000 jedinstvenih posetilaca
na sajtu mesečno
180.000 dobija poslove na email
98.000 prati vesti o zapošljavanju
200.000 pratilaca na društvenim mrežama

Napredni profil

Kompanije koje vode računa o svom brendu imaju

3x veću posetu profila
2x veći broj konkurisanja na oglase

Ko su i šta rade vaši zaposleni?

Vaši zaposleni su najbolji ambasadori vaše korporativne kulture, a kvalitetni kandidati njima najviše veruju. Jedna kratka i jasna rečenica može lako da predstavi poslovnu kulturu i objasni šta konkretna pozicija predstavlja.

Naši zaposleni odeljak u Naprednom profilu
Beneficije odeljak u Naprednom profilu

Ono što svi znaju, a nigde ne piše

Plata ne treba da bude jedini razlog kojim privlačite kvalitetne zaposlene, predstavite im pun paket beneficija. Ovo je prostor upravo za to. Mi imamo redovne obuke, službeni telefon, ali i stoni fudbal i teretanu.

Mi ćemo učiniti da se priča o vama

Uz napredni profil dobijate isticanje profila na stranici vašeg oglasa. Vest o vašem profilu ćemo promovisati kroz naše kanale – preko 200.000 potencijalnih kandidata. Vaš logo je istaknut i na stranici svih profila poslodavaca - Upoznajte poslodavce. Dobijate poseban prostor u našoj mejling listi.

Mi ćemo učiniti da se priča o vama

HR brending kampanja

prava marketinška promocija na najposećenijem sajtu za traženje posla


Kompanije sa aktivnim profilima na našem sajtu stvorile su jaču vezu sa kandidatima.
Sadržaj je 4x više privukao i zadržao pažnju

Izdvajate se od konkurencije

Dobijate pravu marketinšku promociju, postavite profil, a mi ćemo svima skrenuti pažnju na to. Izdvojite se od konkurencije. Pokažite zašto kandidati da odaberu baš vas!

Izdvajate se od konkurencije
Veoma popularna baner pozicija
            na sajtu Poslovi.infostud.com

Promovišemo vas kandidatima

Dođite do 900.000 kandidata koji posete naš sajt mesečno i obezbedite prisustvo u našim čitanim njuzleterima sa preko 200.000 pretplatnika. Iskoristite mogućnost da uz profil na našem sajtu objavite i zanimljive vesti iz vaše kompanije.

PROSTOR DA IZRAZITE SVOJE VREDNOSTI

Odgovarate na pitanje Zašto vi? Pišite o vama, a mi ćemo to promovisati. Imate priliku da napišete zašto baš vi, podelite savet ili objavite aktuelnost. Tema je bezbroj.

Zašto mi odeljak u HR brending kampanji
Video odeljak u HR brending kampanji

Video sadržaj

Možete da dočarate čitavu energiju koju nosite. Postavite svoj korporativni ili neki drugi video. Obezbedili smo vam prostor i za to.