Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Andrijana Janković među 49 najboljih kandidata iz celog sveta u okviru kampanje "CEO FOR MONTH"


"Adecco" je kompanija koja posluje u oblasti ljudskih resursa i ima aktivan profil na našem sajtu. Pored aktuelnih oglasa koji su vezani za kompanije različitih delatnosti zapošljava i u okviru svog tima.

Nedavno se u okviru kompanije završio odabir kandidata za akciju ‘ceo for one month’, u sklopu globalnog programa Adecco Way to Work koju su realizovali po četvrti put. Ovogodišnji program, koji je privukao preko 54.000 prijava u toku 2016, omogućiće da 49 ambicioznih kandidata iz celog sveta dobije priliku da, u zemljama u kojima žive, steknu prva radna iskustva i to uz mentorstvo menadžera Adecco Grupe.

Andrijana Janković spada među 49 ambicioznih mladih ljudi iz celog sveta, a jedan od ovih 49 finalista biće na kraju izabran da sarađuje sa CEO-om Adecco Grupe, Alainom Dehazeom, u centrali kompanije koja se nalazi u Švajcarskoj.

“Way to Work TM je projekat kojim Adecco pruža priliku mladim ljudima da steknu prva radna iskustva i tako im pomaže da brže napreduju na tržištu rada. Program ‘ceo for one month’, koji je deo ovog projekta, konkretno se obraća ambicioznim mladim talentima i nudi im jedinstvenu priliku. Oni će moći da unaprede svoje šanse za zapošljavanje učeći na poslu, radeći sa nama koji vodimo kompaniju. Program je osim toga sjajna prilika i za nas jer tako pojačavamo ponudu talenata koji tek dolaze i sa sobom donose novu energiju i znanja,” rekao je Marko Kolenc, direktor kompanije Adecco u Srbiji", istakli su u Adeccu. 

Kroz Way to Work, Adecco Grupa mladim ljudima nudi stažiranja i stručne prakse,kao i šansu da postanu ‘CEO FOR ONE MONTH’.

Više o ovom poslodavcu možete saznati na sledećoj stranici : https://poslovi.infostud.com/poslodavac/adecco/4

  

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti