Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Iskustva zaposlenih u kompaniji Kühne +Nagel d.o.o.


Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u kompaniji „Kühne +Nagel d.o.o“, mogu u nastakvu teksta saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.

Svoje iskustvo podelio je Branimir Erić, Team Lead:

„Radim u ovoj kompaniji već tri godine. Kada sam došao na razgovor za posao pitali su me koja su moja očekivanja od kompanije. Rekao sam im da želim da radim u okruženju gde cene istinite vrednosti i naporan rad i mogu sa sigurnošću reći da sam upravo to našao u Küehne + Nagel kompaniji. Radio sam u timovima za uvoz i izvoz,a trenutno sam vođa tima sektora za pomorski teret. Naša kompanija prepoznaje svoje talente kroz program Inicijative budućih lidera. Ovaj program i njegovi mentori pomažu budućim liderima u njihovom profesionalnom razvoju i novim izazovima sa kojima se susreću svakodnevno na poslu. Stvarno uživam u atmosferi u timovima i sviđa mi se način na koji naša kompanija vrednuje lične veštine, iskustvo i trud i kako se dalje razvija u budućnosti“

Ukoliko vam rad u ovoj kompaniji deluje interesantno, više informacija i trenutno otvorene konkurse za posao potražite u profilu poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti