Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Datum postavljanja vesti:

Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.

Svoje iskustvo podelio je Aleksandar Šotić, Device/Network Engineer:

“Zdravo, Moje ime je Aleksandar i deo sam Netvork CPE tima. Unutar tima CPE-a odgovoran sam za održavanje i upravljanje CPE-om. Ovo zahteva mnogo posvećenosti, kako bi se iskustvo kupca postavilo na najviši nivo kvaliteta. CPE se generalno odnosi na uređaje kao što su telefoni, ruteri, adapteri za kućno umrežavanje i pristupni pristupi Internetu koji potrošačima omogućavaju pristup komunikacijskim uslugama provajdera i distribuciju ih u rezidenciji ili preduzeću sa lokalnom mrežom (LAN).

Pored toga, Hiperotic je najbolja kompanija na tržištu Velike Britanije koji je sjajan poslodavac! Organizaciona kultura, lični razvoj i moje kolege čine me poštovanim i oduševljenim zbog svakog novog izazova - a tako je bilo od prvog dana kada sam se pridružio kompaniji!“

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama posetite profil poslodavca.

Prosečna ocena:

4.33
Broj glasova: 3

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.