Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako izgleda proces selekcije u kompaniji Salveo


Ukoliko tražite posao u oblasti farmacije, kompanija Salveo mogla bi biti interesantan poslodavac za vas. U ovom tekstu možete saznati kako izgleda proces regrutacije i selekcije kod njih.

salveo

Cilj Salvea je izgradnja zdravih, uspešnih i poznatih robnih marki inovativnih farmaceutskih proizvoda. Svoj cilj postižu zahvaljujući stručnom timu. Prilikom izbora novih zaposlenih bitno im je da kandidati dele vrednosti sa kompanijom. Jasno definisanje kriterijuma i pažlljivo izučavanje svake prijave za otvoreno radno mesto igra ključnu ulogu. Veoma im je bitno da su kandidati motivisani i proaktivni. Na osnovu ispunjenih kriterijuma kandidati imaju usmeni intervju. Pre donošenja konačne odluke o zaposlenju kandidata vrši se psihološko testiranje.

Kada su u pitanju menadžerske pozicije kandidati imaju priliku da svoje iskustvo, znanje i snalažljivost pokažu kroz rad na zadatim poslovnim situacijama, u takozvanom Business Case-u. 

Detaljnije o procesu selekcije, ali i drugim informacijama o ovom poslodavcu možete pronaći na profilu poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti