Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi kao analitičar u kompaniji "TeleTrader"


Austrijska softverska kompanija "TeleTrader" koja preko dve decenije radi i zapošljava u sklopu svog tima na teriroriji Srbije, ima aktivan profil na našoj stranici i ukoliko tražite posao u oblasti IT-a, matematike ili statistike ovaj poslodavac Vam može biti zanimljiv za zaposlenje. 

Jedan od nedavno zaposlenih u kompaniji je Miloš Bjelja i radi na poziciji Quantitative Analyst. Završio je Elektrotehnički fakultet i bez obzira što nije imao iskustvo, uspeo je da se zaposli na želejnoj poziciji.

Miloš poziva sve zainteresovane koji vole matematiku i statistiku da se priključe timu, a o svom iskustvu u kompaniji kaže: 

"Ono što je presudilo u mojoj želji da dobijem posao u kompaniji TeleTrader jeste JEDINSTVENA prilika da radim JEDINSTVEN posao jer ne postoji slična pozicija na našem tržištu. Prijatno okruženje, zdrava konkurencija, opuštenost i profesionalnost tima sa kojim radim je samo potvrdilo moja očekivanja.
U pitanju je dinamičan posao koji iziskuje konstantan rad i ulaganje u sebe kroz rad. Svaki zadatak zahteva logički pristup, analitičnost i sistematičnost. Mislim da je ovaj posao izazov za sve mlade ljude koji žele da nauče nešto novo, napreduju i usmere svoje veštine na pravi način.
Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje matematike i statistike, one koji su radoznali, inovativni, uporni, kolegijalni i timskog duha da se prijave na konkurs za ovu poziciju preko sajta ".

Više o ovom poslodavcu možete saznati na sledećem linku: http://poslovi.infostud.com/poslodavac/teletrader-d.o.o/2

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti