Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u GroundLink d.o.o.?


Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je GroundLink d.o.o. Reč je o kompaniji koja se bavi razvojem tehnologija i softvera za transportnu industriju.

Kako je raditi u ovoj kompaniji, sa potencijalnim kandidatima podelio je Aleksandar Milosavljević, zaposlen na poziciji Supervizora:

"Zovem se Aleksandar Milosavljević. Imam 34 godine I radim na poziciji Supervizora. U GroundLinku sam od 2012. godine. Počeo sam u ovoj kompaniji kao Customer Support Agent i vrlo brzo napredovao do mesta u Customer Care Team-u i na kraju do mesta Supervizora. GroundLink ceni trud i nagrađuje naporan rad. Pored toga, atmosfera je sjajna i ne bih se ovde zadržao toliko dugo da je drugačije.

U našem Customer Supportu kvartalno pravimo presek najboljeg tima agenata. Ja se privatno bavim sportom, pa takmičarski duh prenosim I na posao. Volim kad moj tim pokaže najbolje rezultate. Takođe učim mlađe kolege da uvek budu oslonac I podrška jedni drugima." 

Za više informacija i trenutno aktivne oglase posetite profil poslodavca: http://poslovi.infostud.com/poslodavac/groundlink-d.o.o/5098

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Goran

    pre 5 godina i 5 meseci

    Kamo sreće da je više takvih poslodavaca. Primetio sam da se samo u IT sektoru odnose prema zaposlenima kao prema živom bićima—ljudima.U drugim granama industrije nije tako,samo vam prilikom razgovora sve to obećaju ali na kraju se samo razočaram.