Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji Intens


Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Miroslava Đukića:

“U Intens sam došao pre nešto više od 5 godina i može se reći da sam svoje prvo praktično programersko znanje stekao upravo ovde. U trenutku kada sam došao bio sam Java programer, što je bila moja polazna osnova stečena nakon studija. Radio sam na projektu za stranog klijenta gde sam imao priliku da se upoznam sa velikom i kompleksnom platformom i veb aplikacijom baziranoj na toj platformi koja služi za posredovanje u uvoznim i izvoznim poslovima. Nakon par godina provedenih na outsourcing projektu prešao sam u tim za sopstveni razvoj gde i dan danas radim na našim proizvodima koji se koriste u cinema industriji. Zahvaljujući tome sam upoznao i savladao i mobilne tehnologije (iOS i Android) i danas se bavim primarno iOS programiranjem. Intens bih izdvojio po izuzetno dobrim međuljudskim odnosima koji su utkani u samu srž kompanije, fleksibilnom radnom vremenu i mogućnosti da se razvijamo i usavršavamo u različitim smerovima.”

Više o Intens d.o.o, iskustvima zaposlenih i beneficijama možete saznati u profilu poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (2)


  • Snezana Lalovic

    pre 4 godine i 4 meseca

    Kako mogu da se zaposlim kod vas?
  • Dejan Ristivojevic

    pre 4 godine i 4 meseca

    Ja nemam posao a diplomirani inzenjer sumarstva sa 20 godina menadzerskog iskustva 069689812