Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji Seven Bridges


Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta i razmatraju mogućnost da konkurišu u kompaniji Seven Bridges, mogu biti interesantne dodatne informacije o ovom poslodavcu. Seven Bridges je startup kompanija koja se bavi analizom biomedicinskih podataka. Analizama na njihovoj platformi ubrzavaju se i omogućavaju dalji proboji u istraživanjima raka, razvoju lekova i personalizovane medicine.

Veliki broj istraživača iz biotehnološke i farmaceutske industrije koriste usluge Seven Bridges platforme. Misija im je da ubrzaju razvoj personalne medicine praveći platformu za obradu, analizu i interpretaciju širokog spektra biomedicinskih podataka sa primarnim fokusom na genetske podatke, kao i maligna i retka genetska oboljenja.

kako je raditi u kompaniji seven bridges

Svoje iskustvo rada u ovoj kompaniji podelila je sa nama Stefanija Orbović, Software Engineer:

"U Seven Bridges to nikada nije „ista stara stvar“. Upravljanje petabajtima podataka je složeno i zahteva razne tehnologije. Da li je izazovno? Svaki dan. Da li mi je dosadno? Da li se šališ?

Pored zabave, radimo na izazovnim projektima, veliko zadovoljstvo proizlazi iz saznanja da naši napori zaista imaju veliki uticaj na ljudsko zdravlje.“

Posetite profil poslodavca i saznajte više o kompaniji, iskustvima zaposlenih, kao i o beneficijama koje ostvaruju.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti