Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u sektoru marketinga u kompaniji Mercator S?


Ukoliko tražite posao preko našeg sajta, jedna od mogućnosti koja vam stoji na raspolaganju je poslodavac Mercator-S koji je deo Mercator Grupe i predstavlja jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije.

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte od Tamare Stančev, Specijaliste za kampanje i projekte u poslovnom području marketinga:

„Meni je moja kampanja najlepša. Ne zato što je moja, nego zato što je o nečemu mom, baš mom. Zato što je Beograd moj. Tvoj. Njihov. Naš. Kada sam došla u Mercator-S – nisam imala mnogo marketing iskustva. Znala sam osnovne pojmove, ali nisam znala baš sve da ih jasno razgraničim. Bez obzira na to, dobila sam priliku da vodim najveću image kampanju Beograd grad vaših iDEA – jer su dovoljno verovali u mene, i dobila sam jednog od najiskusnijih mentora – jer su znali da tolika odgovornost mora da bude praćena znanjem. Ono što me je najviše oborilo s nogu su ljudi. Sve možete da pitate, bez da se plašite da će neko pomisliti da ste sišli s pameti. Radimo mnogo i radimo velike stvari – ali sve vreme se smejemo glasno. I to je najveća čar – što ujutru, kad zazvoni sat, nije mi teško da ustanem za posao, a ja nisam ranoranilac.“

Ukoliko želite da postanete deo Mercator S grupe, trenutno otvorene radne pozicije potražite u profilu poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Aleksandar Jovanovic

    pre 3 godine i 10 meseci

    Sve je lepo i divno iz ugla tih menagera po firmama, ali treba malo cuti i obratiti paznju kako je radnicima da li je i njima nesto smesno ujutru u pet kada ustanu pa odmah roba preko kicme da se sve spremi u objektu.