Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Koje pogodnosti Levi9 IT Services pruža zaposlenima


Kada je reč o IT sektoru u Srbiji, Levi9 IT Services, visoko je na listi najpoželjnijih poslodavaca. Kandidatima koji razmatraju mogućnost da zaposlenje potraže baš kod ovog poslodavca, mogu biti interesantne informacije o pogodnostima za zaposlene.

Energija mladih i ambicioznih ljudi pokreće atmosferu saradnje i uzajamnog pomaganja u timovima koji stalno rastu. „Timski duh je najvažnija karika u poslovanju kojim se bavimo.“ Tokom radnog vremena zaposleni imaju mogućnost da uz bilijar, stoni tenis ili stoni fudbal, predahnu u Game room-u ili da svoje sportske talente ispolje direktno na terenu. Svakog petka, nakon radnog vremena, održava se Happy Hour na kojima se druže i upoznaju jedni druge. Levi9 programeri ne poseduju samo jedan talenat, već umeju da sviraju, pevaju, prave koktele, peku roštilj, voze karting, igraju paintball...

Obeležavaju sve bitne datume sa zaposlenima, kao što su Jubileji, Nova godina, 8. mart, i sl.

Godišnjim Teambuilding putovanjem premeštaju se iz uobičajenog radnog okruženja i odlaze na zajedničke avanture - gaze reke, trče kroz kanjone, istražuju pećine, vozie karting i kajak, kuvaju vrhunske specijalitete.

Pored mnoštva događaja, zaposleni imaju i benefite u vidu privatnog zdravstvenog osiguranja i kartica za popuste i fitnes programe.

Za više informacija o poslodavcu, kao i trenutno otvorenim pozicijama, posetite njegov profil: http://poslovi.infostud.com/poslodavac/levi9-it-services/2070

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti