Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih


Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, kompanija Promont Group im može biti zanimljiva za zaposlenje. „Fruške terme“, novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj gori, deo je Promont Group koji uključuje i Hotel Premier Aqua i etno kompleks Vrdnička kula koji su dobitnici  najviših nagrada u oblasti hotelijerstva.

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Danila Čurovića, F&B Menadžer-a:

“Uspešno organizovanje posla, preraspodela dužnosti, usmerenost ka svakom gostu uz maksimalnu posvećenost i želju da se ispune njihova očekivanja u segmentu, profesionalne usluge, kvalitetne ponude i srdačanog pristupa, čine posao menadžera sektora hrane i pića važnom pozicijom hotelskog poslovanja. Stalna usavršavanja, sticanja novih teorijskih i praktčinih saznanja iz oblasti ugostiteljstva neophodna su za uspešno poslovanje jednog tima uz stalnu kontrolu i praćenje ostvarenih rezultata. Inovativnost, uslužnost, kvalitet i osmeh, uvek su prisutni jer gosti sa nama dele svoje najdragocenije trenutke a mi smo sigurni da će ih uz  nas pamtiti čitavog života.”

Ukoliko želite saznati više o poslodavcu, beneficijama i trenutno otvorenim radnim pozicjama posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti