Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kompanija Swarovski iz ugla zaposlenih


Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je poslodavac Swarovski Subotica d.o.o. koji je deo Swarovski globalne proizvodne mreže. Danas ovaj poslodavac broji oko 650 zaposlenih.

Svoje iskustvo rada u ovoj kompaniji sa nama je podelio Darko Marić, Supervizor planiranja proizvodnje:

Sećam se svog prvog utiska kada sam došao na razgovor za posao u kompaniji Swarovski, pozitivno i dinamično okruženje u kome, na prvi pogled, ljudi zrače izraženim osećajem da su deo značajnog i jakog tima.
Ono što pravi ključnu razliku između kompanije Swarovski i drugih kompanija u Srbiji je internacionalno okruženje koje vas konstantno podstiče da učite, da se razvijate i pomerate granice sopstvenih mogućnosti.
Kompanija istinski radi na razvoju zaposlenih, moj lični primer dobro svedoči o tome. Nakon nešto više od godinu dana na poziciji operater u proizvodnji, dobio sam priliku da se dodatno razvijam na poziciji asistenta planiranja proizvodnje gde sam bio odgovoran za praćenje rezultata i planiranje proizvodnje. Nakon toga promovisan sam na poziciju specijaliste planiranja proizvodnje, na kojoj sam dobio priliku da razvijam veštine vođenja tima i motivacije, uz analize postignutih rezultata i detaljno planiranje narednih akcija.
Tokom dosadašnjeg rada u kompaniji Swarovski, uspeo sam da upoznam sjajne ljude, da budem deo izuzetnog tima od čijih sam članova mnogo naučio i sa kojima sam uspešno završio mnogobrojne poslovne projekte. “

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih i beneficijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Vesna Jovic Nikolic

    pre 4 godine i 5 meseci

    Sto se tice nakita swarovski imam dve sugestije! Da samo nagla