Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mercator-S d.o.o. podržava dualno obrazovanje


Mercator-S d.o.o. je poslodavac koji prepoznaje potencijal mladih ljudi i koji je spreman da im pruži prvu priliku za sticanje radnog iskustva.

U cilju promocije dualnog obrazovanja i stručne prakse, Poljoprivredna škola PK Beograd, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredna komora Srbije i kompanija Mercator-S, drugu godinu zaredom organizovali su svečani događaj dodele diploma maturantima koji su dobili posao u kompaniji. U projekat zapošljavanja mladih su se, pored Poljoprivredne škole PK Beograd, priključile i Hemijsko-tehnološka škola Subotica, Srednja škola Grocka, Ekonomska škola Čačak i Prehrambeno-ugostiteljska škola Čačak. Broj učenika, koji su kroz program dualnog obrazovanja dobili posao, povećao se sa prošlogodišnjih 9 na 16.

Dobrodošlicu novim kolegama poželela je Jelena Jovanović, rukovodilac Službe regrutacije i selekcije, u kompaniji Mercator-S.

„Da bi sve naše prodavnice funkcionisale besprekorno važno je da tim naših zaposlenih konstantno pojačavamo sa novim, mladim ljudima koji su spremni da uče. Zato mi je posebno drago što su ovi đaci ovde i što mogu, kao mojim novim kolegama, da im poručim - Dobrodošli u kompaniju Mercator-S!”, izjavila je Jelena Jovanović.

Kompanija Mercator-S već godinama sprovodi programe saradnje sa 25 srednjih škola širom Srbije. Iz ovih projekata više od 300 učenika svake godine u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama obavlja stručnu praksu.

Više informacija o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama, otvorenim radnim pozicijama, potražite u profilu  poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (2)


  • Marija Mandzukic

    pre 5 godina i 5 meseci

    Zelim da budem deo kompanije
  • Sandra mihajlovic

    pre 5 godina i 5 meseci

    Zelim da budem deo kompanije