Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mona Hotel Management iz ugla zaposlenih

Datum postavljanja vesti:

Njihova priča počinje 2003. godine kada je modna kuća Mona odlučila da uđe u svet hotelijerstva. Tada je preuzela prvi objekat, nakon kojeg su usledile i druge značajne investicije. Osam godina kasnije “hotelska priča” se razdvaja od modne, i tako 2011. godine nastaje Mona Hotel Management.

U nastavku teksta saznajte iz iskustva Jelene, Koordinatorka prodaje konferencija i banketa hotela Mona Plaza kako je raditi u ovoj kompaniji.

Moj razvojni put u kompaniji Mona Hotel Management je počeo u februaru 2018. godine. Stupanje na poziciju saradnika u razvoju prodaje, bez prethodnog iskustva u ovoj branši, nosilo je sa sobom mnogobrojne izazove, ali i prve profesionalne uspehe i podsticaje. Lako je prilagoditi se i rasti u okruženju koje predano deli poslovna iskustva sa vama i bezuslovno vam prenosi stečena znanja. Svaki dan proveden među kvalitetnim ljudima pre svega, a onda i sjajnim kolegama, učinio me je još boljom, sigurnijom i ambicioznijom. Pofesionalan i transparentan, a u isto vreme srdačan i prijateljski odnos među zaposlenima čine da na ovakvog poslodavca gledate kao na porodicu i težite da budete iz dana u dan još bolji i uspešniji. Radujem se da su pred nama novi poslovni poduhvati i veliki projekti i da svi naši novozaposleni uvek imaju prilike za lični i profesionalni razvoj i usavršavanje. “

Ukoliko želite da saznate više o ovom poslodavcu, beneficijama, kao i o trenutno aktivnim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Prosečna ocena:

5
Broj glasova: 3

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.