Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PS Fashion iz ugla zaposlenih


Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a interesantan vam je rad u kompaniji PS Fashion, u nastavku teksta saznajte kako je raditi kod ovog poslodavca.

„P....S....Fashion je kompanija koja je 2002.godine meni otvorila vrata i postala moj drugi dom. Punih 17 god.traje saradnja koju je obeležio njen rast i razvoj kao i moj lični. Smatram velikim uspehom što sam toliko dugo deo P....S...porodice i ovog uspešnog domaćeg brenda.

Svaki dan je novi izazov i novo iskustvo gde svi kao tim zajedno koračamo ka poslovnim uspesima i ciljevima. Na tom putu svaki pojedinac daje svoj maksimum i doprinos koji se ogleda u posvećenosti poslu i pozitivnoj radnoj atmosferi.

Zauzvrat, vlasnici naše kompanije umeju da prepoznaju kvalitet i da ga nagrade poverenjem. Izuzetno sam ponosna što sam svojim dugogodišnjim radom, lojalnošću i svojom posvećenošću stekla poverenje kompanije, tima koji volim, kao i naših zadovoljnih kupaca.“ – ističe Ivana Popović, Shop Manager

Više informacija o poslodavcu, iskustvima zaposlenih i beneficijama koje nudi pronađite u profilu poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Verica Nešić

    pre 3 godine i 10 meseci

    Gospođa ili gospođica Ivana je shop manager. Neka da sud o datom poslodavcu neko iz proizvodnje, žena koja 8 sati šije ili pegla! Nije to baš tako bajno i sjajno, čak naprotiv...