Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Šta kompaniju Fortrade čini unikatnom


Ukoliko ste oduvek želeli da budete deo internacionalne kompanije, jedna od takvih dostupna na našem tržištu je kompanija Fortrade. Kao zaposleni u Fortrade ne samo da radite, već i uživate u pozitivnoj multikulturalnoj atmosferi.

fortrade

Zaposlenje u ovoj kompaniji pruža vam priliku da upoznate nove mlade ljude iz celog sveta. Ono što ovog poslodavca čini unikatnim i ono na šta su ponosni jeste kombinacija različitih nacija, običaja, religija i boja, a sve to uz međusobno poštovanje i nega dobrih međuljudskih odnosa.

Iz iskustava njihovih zaposlenih možete videti da raznoliki radni kolektiv povećava zadovoljstvo na poslu, kako je i rekla Ivona Đorđević, Account Manager u ovoj kompaniji: „Pored kafe u svojoj kancelariji, obožavam da radim sa različitim ljudima i obučavam ih. Volim da verujem da i oni osećaju isto.“

Više informacija o ovoj kompaniji možete pročitati na sledećem linku.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Dragan

    pre 4 godine i 11 mesec

    Prvo ne vidi se šta ta kompanija radi ?Drugo zašto samo mladi ?Kompanije ne postoje da bi se zaposleni zabavljali već nešto korisno radili zar ne.Propratne aktivnosti kafa itd služe za motivaciju zaposlenih za bolji rad.