Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

U Phoenix-u veruju u značaj svakog pojedinca


Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, a oblasti intereseovanja su vam zdravstvo i farmacija, potražite više informacija o grupi kompanija PHOENIX na njihovom profilu u rubrici Upoznajte poslodavce. PHOENIX grupa kompanija bavi se pružanjem zdravstvenih usluga proizvođačima farmaceutskih proizvoda, apotekama i pacijentima u lancu snabdevanja.

Po čemu se uspešne kompanije razlikuju od manje uspešnih? Prema PHOENIX-u ključ je u iskustvu i stručnosti zaposlenih. Iz tog razloga navode da posebnu pažnju posvećuju ljudskim resursima, njihovoj motivaciji i obrazovanju. Osnovne odlike njihovog tima su profesionalnost i prilagodljivost, vera u značaj svakog pojedinca i šansa za kreiranje sopstvene uloge u timu.

Trude se da budu inovativni i da, učeći jedni od drugih, odgovore na rastuće zahteve tržišta. Kao deo Phoenix tima imali biste priliku da radite u prijatnom i produktivnom radnom okruženju, s mogućnostima napredovanja i usavršavanja. Od kandidata se očekuje motivisanost, upornost, istrajnost i poštovanje korporativnih standarda u multincionalnom okruženju.

Za više informacija i trenutno otvorene radne pozicije, klik na link: http://poslovi.infostud.com/poslodavac/phoenix-kompanije/1164

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti