Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vrednosti koje neguje kompanija SBB d.o.o.

Datum postavljanja vesti:

Kandidati koji traže posao preko našeg sajta u oblasti telekomunikacija jedna od mogućnosti je i kompanija SBB d.o.o.

Kompanije SBB d.o.o. je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasne internet mreže u Srbiji. Nastala je na temeljima POVERENJA i HRABROSTI, a zahvaljujući ZNANJU i DISCIPLINI danas su jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u Srbiji.

“Poverenje se ne dobija, ono se stiče. Potrebno je da radimo, da se trudimo, da pokažemo kolegijalnost da bismo zaslužili poverenje kolega, naših nadređenih, a na kraju i naših korisnika.
Biti hrabar znači prigrliti promenu. Biti odlučan u postavljanju i postizanju svojih ciljeva, znači biti hrabar u pokretanju promena, koje će nas voditi ka ostvarenju kako ličnih tako i profesionalnih ciljeva.
Znanje je presudno za uspeh svake kompanije. Stalnim učenjem i deljenjem našeg znanja unapređujemo sebe i povećavamo našu vrednost.
Disciplina je ta koja nam olakšava rad, koja nam daje.”

Ukoliko želite da saznate više o kompaniji, beneficijama i trenutno otvorenim radnim pozicijama posetite profil poslodavca.

Prosečna ocena:

4.5
Broj glasova: 2

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.