Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Zašto zaposlenje potražiti baš u ComData d.o.o.?


Ukoliko ste ambicioni, željni konstantnog učenja i novih saznanja, želite da radite na zahtevnim projektima i rešavanje problema za vas je izazov a ne teret, onda je ComData pravi izbor.

Zaposleni imaju pristup raznim portalima za učenje, redovnim treninzima o upotrebi najnovijih tehnologija, alata i procesa u razvoju softvera. Zaposleni navode da je ComData pravo mesto za njih zbog toga što se radi o kompaniji koja je agilna i inovativna, omogućava svakodnevno sticanje novih znanja, kao i upotrebu najnovijih tehnologija i alata.

Pročitajte kako to izgleda iz ugla Branislava Kurbalije, koji je u ComData zaposlen od 2015. godine:

Početkom 2015. godine tražio sam priliku da radim na drugačijim projektima koji bi upotpunili i u

Dolaskom u ComData ta prilika mi se pružila ali nenadano upućen mi je i profesionalan izazov da radim na veoma interesantnim projektima uz upotrebu naprednih aktuelnih tehnologija ali i tehnika upravljanja razvoja softvera.

Danas i pored mnoštva sredstava komunikacije, postojanje svesti o važnosti ličnog upoznavanja klijenata je važan deo kompanijske kulture.

Svaki projekat podrazumeva susret sa kolegama iz partnerskih kompanija u Evropi, usvajanje poslovnog domena i dogovora oko razvoja softvera. Raznolikost u kulturama poslovanja, tematika i zahteva softvera pruža mi bogato iskustvo.

Posebno je uočljiva vizija razvoja firme i načina kako postići planirano.

Nakon svega nije me iznenadilo što u ComData dolaze predavači eksperti iz oblasti/tehnologija koje firma koristi, kao i kolegijalan odnos i nesebično deljenje znanja.

Više informacija o kompaniji ComData, kao i trenutno otvorenim radnim pozicijama potražite na profilu ovog poslodavca u rubrici Upoznajte poslodavce.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti