Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Američka startap kompanija Šift u potrazi za novim kadrovima


Šift, Američka startap kompanija u sferi selidbi i IT-a, u potrazi je za mladim ambicioznim i talentovanim ljudima sa odličnim znanjem engleskog jezika. Bićete u mogućnosti da podelite iskustva sa našim celim izvršnim odborom iz San Franciska, Beograda i Novog Sada, nakon čega ćete možda baš vi dobiti šansu da se pridružite našem konstantno rastućem timu! 

Održaćemo dva događaja od kojih je jedan u Novom Sadu 22. Jula u kafeu "Zeppelin", a drugi u Beogradu 23. Jula u "Dorćol Platz-u"

Od kvalifikacija je potrebno da znate engleski jezik i da ste ambiciozni kao i mi, sve ostalo prepustite nama!

Jedva čekamo da vas upoznamo! Slobodno povedite prijatelje, jer istinski verujemo u koncept da "svako ko je došao je dobrodošao!"

Sve pozicije su otvorene za najambicioznije, a neke od istaknutih pozicija na koje aktivno zapošljavamo su: Agenti korisničke podrške, Agenti prodaje, HR, Konsultanti razvoja biznisa, IT i mnoge druge...

Za više informacija posetitie naš vebsajt: http://shyftmoving.com/careers/

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Aleksandar Gasic

    pre 4 godine i 8 meseci

    Komentar je vrlo prost i kratak potrbna mi je zarada zarad novčane dobiti a što se tiče kvalifikacije ona je i precenjena jer je je posao koji bih obavljao veoma koristan kako društvu tako i meni sa poštovanjem Aleksandar Gašić.