Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Besplatne obuke koje će vas pripremiti za najtraženije poslove današnjice


Na osnovu Sporazuma o saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Semos Education organizuje besplatne obuke kao podršku Globalnoj inicijativi za sticanje digitalnih veština kompanije Microsoft. Inicijativa je namenjena studentima, nezaposlenim licima, kao i licima koja su usled pandemije ostala bez zaposlenja.

U okviru ovog programa u Srbiji, podržavamo četiri od postojećih deset zanimanja u okviru ove inicijative:

  • Software developer
  • Data analyst
  • IT administrator
  • AI practitioner

Šta sve obuhvata ovaj program?

  • Učenje uz pomoć besplatnih Microsoft Learn, LinkedIn Learning i GitHub resursa
  • Mentorske i orijentacione radionice u organizaciji Semos Education
  • Besplatne zvanične Microsoft obuke u organizaciji Semos Education

Prijave i više informacija: gsi.algoritam.org

Rok za prijavu: 01. septembar 2021.

Početak programa: 13. septembar 2021. 

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (3)


  • Goran Bošković

    pre 2 godine i 7 meseci

    Ma ok je to ali ja uporno ponavljam da sam deo najgoreg sistema u zemlji :usmereno obrazovanje i badava je i matematike i fizike i nagrada iz tog vremena su bile obične knjige za dan škole što bi rekao pokojni Bata:mene ako se neko seti... 30 godina na birou da nema posla za maš, tehničara, neznam kako, ali uvek navedeno da znam još što šta, ali i ako treba da čuvam ovce i to je ok, znam da radim na cnc aparatu, ali ništa i još štošta, rade Turci, Ukrajinci itd, pa nemogu ja besplatno da se majem po Srbiji i tražim posao, kao da je to par km pa biciklom pitam sve, hoću i maline i vozač i voće da radim ali nemoj me zeza neko za 3 mes, troškovi kući se vraćam sa 100e,ili ima ili nema...

  • Suzana Ristic

    pre 2 godine i 7 meseci

    i ja bih se prijavila za besplatnu obuku,i i preporucila bih jos par ljudima da kako da se dodje do kompromisa izmedju poslodavca sa dtrenutno ucim nemacki.p.s. da li mogu da kazem ljudima o besplatnoj obuci drugima,i gde ce se obuka obavljati??????????????

    • Poslovi Infostud

      pre 2 godine i 7 meseci

      Poštovana Suzana, više informacija možete saznati na linku.

      Pozdrav, Stanislava
  • Magdalena Jovic

    pre 2 godine i 7 meseci

    Zanimljivo, ali sta je sa nama koji nismo dobri matematicari i skloniji smo pisanju, stranim jezicima, prevodjenju i lekturi? Ima li na ovim besplatnim kursevima mesta za nas ili je zbilja neophodno da se bude dobar matematicar da bi se uopste dobio pristup ovim kursevima? S postovanjem, Magdalena Jovic