Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

IT kompanija Shyft organizuje Open day u Novom Sadu



Shyft Moving organizuje novi OPEN DAY, priliku da zaposle najbolje među Vama. Pošto traże nove ljude, za novu kancelariju, ovaj put vas očekuju u Novom Sadu. Ukoliko ste umorni od staromodnih razgovora za posao, gde trema ne dopušta da iskažete najreprezentativniju verziju sebe samih, dobrodošli! Open day se održava u četvrtak, 19. septembra u Caffe Kafemat-u!

otvorena vrata

Šta je Shyft Moving?

Shyft Moving je tehnološki lider u globalnoj industriji selidbi, startup kompanija koja usko sarađuje sa najvećim relokacijskim i transportnim svetskim gigantima. Primarna misija je sledeća - prużaju najkvalitetnije i najefikasnije usluge u ključnim żivotnim trenucima svojih klijenata - selidbama. Šta ih razlikuje od konkurencije jeste potentna simbioza najnaprednije tehnologije i energije talentovanih, mladih ljudi, kako bismo pomenute usluge podigli na novi nivo. Koji? Zaista, nebo je granica.

Kako održavaju visoke standarde koje su sebi postavili?


Ličnom nadogradnjom i eksponencijalnim širenjem uticaja, koji podrazumeva upravo Vas - nove mlade talente na kojima zasnivaju rast. Sistem vrednosti koji neguju unutar kolektiva sličan je i njihovom poslovnom cilju - rad bez pritiska, rezultira selidbama bez stresa i zadovoljnim korisnicima.

Za kakvim ljudima tragaju? Koje su osobine jednog Shyftera?


Iskustvo i poslovni pedigre su poželjni, ali ne i presudni; u potrazi su za posvećenim, vrednim i kreativnim ljudima kako bi novu kancelariju u Novom Sadu što pre stavili u pun pogon.

Uvereni su da ste dorasli izazovu, zato na OPEN DAY ponesite svoj CV.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti