Advertisement

Koji biznis početi sa 5.000 evra

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 10 dana i 1 sat
Mr Diego Carlos je komentarisao/la:
Poštovani, Podnijeti zahtjev za kredit uz pristupačne kooperativan svijet KREDITA PLC. EMAIL ADRESA: cooperativeworld.org@gmail.com Dobrodošli u zadruzi svjetski zajam personalizirane usluge za sve svoje financijske potrebe, mi zadruge svjetski zajam pružatelji usluga nudi kredit na vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%, nudimo osobni zajmovi, debt consolidation kredita, poduzetnički kapital, poslovni zajam, obrazovni kredit, Home Zajam, a kredit iz bilo kojeg razloga i hitne potrebe !. U priznanju tih detalja, Mi ćemo vam poslati naše uvjete zajedno sa planom otplate .Takoðer smo samo dati kredite kako bi podnositeljima od 18 godina i gore. Morate pružiti sljedeće podatke o vama i vašem prijedlogu, tako da ću znati kako help.This ovisi o ozbiljnosti i hitnosti u dobivanju kredita. molimo Zainteresirane osobe trebaju kontaktirajte nas na ovaj email: cooperativeworld.org@gmail.com primjenjivati ​​za svoj kredit !!!!!!!!!!!!!!!! Mi očekujemo Vaš brz odgovor soonest. S poštovanjem, Gospodin Diego Carlos Zajam Odjel direktor
pre 1 mesec i 13 dana
biznis-ideje.blogspot.com je komentarisao/la:
Ma kakvi kornišoni kakve akcije. Prodaja blata je zanimljiva biznis ideja koju svako može bez velikog ulaganja da pokrene. Blata ima svuda, a da li je svako lekovito ili ne to neka kupci procene.
pre 1 godinu i 4 meseca
Milan je komentarisao/la:
Veliki izbor ideja, samo je potrebno odluciti se i upustiti se u buznis...
pre 1 godinu i 5 meseci
sinisa je komentarisao/la:
sve je to u redu a na kraju gde prodati robu i koliko ti ostaje i jos plati porez ......
pre 1 godinu i 7 meseci
zenadin je komentarisao/la:
imam nameru da pokrenem poljoprivrednu proizvodnju u vidu plastenika,pa bi svaki savjet dobro dosao. Kako kada sa koliko novca,u posjedu imam nesto manje od 7 duluma zemlje.Pa bih volio unaprijed sam rekao bilo kakav savjet u vezi plastenika i ovog vida proizvodnje.
pre 1 godinu i 7 meseci
Živorad je komentarisao/la:
Veoma mi se svidja ova vrsta poslova naročito proizvodnja Cveća mislim da je to najefikasnije a ulog nije veliki samo gde da nadjem novac kad je moja porodica socijalni slučaj.Ja imam površinu od 27 ari zemljišta kao i oko kuće 15 ari ako nko može bilo kako da mi pomogne makar da mi da savet šta da preduzmem?
pre 4 godine i 4 meseca
Dragoljub je komentarisao/la:
Mnogo je propusta u ovim savetima, ja cu pomenuti samo neke.Recimo deo oko otvaranja firme jeste da registracija kosta 40E ali nije istina da nema nikakvih troskova dok se ne predje 4 000 000.Imate i te kakvih troskova koje se krecu pod sloganom radio ne radio od 15000 do 25000dinara cistih troskova.Takodje lepo sroceno to sa plastenicima ali nije ostavljeno nista od realnosti i ideja za urbanu sredinu gde jedan preduzetnik da nadje 30 ari placa da iznajmi i da postavi plastenike.Sve je nekako olako ispricano ali nije realno.
pre 4 godine i 6 meseci
Suzana je komentarisao/la:
@Nikola I ako dodjes do para, ne pokusavaj to sa plastenicima jer su se mnogi opekli. Ja imam dugo iskustvo u povrtarstvu i to sto ti prezentiraju su ciste gluposti. Ljudi su se zaduzili na konto takvih prica i sad grcaju u dugovima. Kornisoni i paradjz zahtevaju znanje, iskustvo, i dok ga ne steknes proci ce godine, a bolesti na biljkama nece cekati da onaj koji se upustio u takav posao sve to nauci. Vecina povrtara je napustilo taj posao u poslednje 2-3 godine iz razloga sto drzava uvozi povrce loseg kvaliteta iz Makedonije po niskim cenama i gusi povrtare. Ta roba je oznacena kao prva klasa a nije ni blizu toga. Ako zelis da ulozis novac pametno, bolje zaobidji povrce. :)
pre 5 godina i 2 meseca
Nikola je komentarisao/la:
svidja mi se kako i o cemu je pisano,imam i ja ideju da pocnem sa plastenikom i povrcem ali nemam ideju kako da dodjem do novca za pocetak.moze da se vodi razgovoe na temu kako do kredita kad nemas cime da garantujes banci.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija