Advertisement

Koji biznis početi sa 5.000 evra

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 8 dana i 12 sati
sir joel williams je komentarisao/la:
Trebate li hitan financijski kredit kredit? * Vrlo brz i neposredan prijenos na vaš bankovni račun * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac bankovni račun * Niska kamatna stopa od 2% * Long-term otplate (1-30 godina) Trajanje * Fleksibilni uvjeti kredita i mjesečno plaćanje *. Koliko je vremena potrebno da se financiraju? Nakon podnošenja zahtjeva za kredit Možete očekivati preliminarni odgovor manje od 24 sata sredstva u 72-96 sati nakon primitka informacije koje su im potrebne od tebe. Kontaktirajte legitimna i licencirana tvrtka ovlaštena povjerenje da financijska pomoć drugim zemljama. Za više informacija i zahtjeva za kredit formirati zajedničku tvrtku, kroz E-mail: cashfirmarena@gmail.com SIR EVA Demeter Generalni direktor CASHFIRM
pre 17 dana i 18 sati
biznis-ideje.blogspot.com je komentarisao/la:
Ma kakvi kornišoni kakve akcije. Prodaja blata je zanimljiva biznis ideja koju svako može bez velikog ulaganja da pokrene. Blata ima svuda, a da li je svako lekovito ili ne to neka kupci procene.
pre 22 dana i 1 sat
Joe Campbell je komentarisao/la:
Pouzdana ponuda kredita !!! Ovdje je prilika za one u financijskom problemu i onima koji žele financijski zamah u svom životu, dajemo iz kredita po vrlo povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, dajemo iz sve vrste kredita kako bi se narod iz financijskog stresa. Mnogi pate i treba pomoći da se poboljša njihov životni status, mnogi su bez posla i potrebna financijska pomoć za početak poslovanja, mnogi treba financijsku pomoć kako očistiti svoje račune i dugove. Ovdje je mudra odluka za vas sada. Naša ponuda kredita je unsecured kredita, što znači da nema kolateralna uključeni. Kao tražitelj kredita imate pravo podnijeti zahtjev za kredit uz sljedeći kontakt u nastavku. Ime: Joe Campbell E-mail: series.finance@inbox.lv
pre 22 dana i 1 sat
Joe Campbell je komentarisao/la:
Pouzdana ponuda kredita !!! Ovdje je prilika za one u financijskom problemu i onima koji žele financijski zamah u svom životu, dajemo iz kredita po vrlo povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, dajemo iz sve vrste kredita kako bi se narod iz financijskog stresa. Mnogi pate i treba pomoći da se poboljša njihov životni status, mnogi su bez posla i potrebna financijska pomoć za početak poslovanja, mnogi treba financijsku pomoć kako očistiti svoje račune i dugove. Ovdje je mudra odluka za vas sada. Naša ponuda kredita je unsecured kredita, što znači da nema kolateralna uključeni. Kao tražitelj kredita imate pravo podnijeti zahtjev za kredit uz sljedeći kontakt u nastavku. Ime: Joe Campbell E-mail: series.finance@inbox.lv pozdrav, Series.finance
pre 1 godinu i 3 meseca
Milan je komentarisao/la:
Veliki izbor ideja, samo je potrebno odluciti se i upustiti se u buznis...
pre 1 godinu i 4 meseca
sinisa je komentarisao/la:
sve je to u redu a na kraju gde prodati robu i koliko ti ostaje i jos plati porez ......
pre 1 godinu i 6 meseci
zenadin je komentarisao/la:
imam nameru da pokrenem poljoprivrednu proizvodnju u vidu plastenika,pa bi svaki savjet dobro dosao. Kako kada sa koliko novca,u posjedu imam nesto manje od 7 duluma zemlje.Pa bih volio unaprijed sam rekao bilo kakav savjet u vezi plastenika i ovog vida proizvodnje.
pre 1 godinu i 7 meseci
Živorad je komentarisao/la:
Veoma mi se svidja ova vrsta poslova naročito proizvodnja Cveća mislim da je to najefikasnije a ulog nije veliki samo gde da nadjem novac kad je moja porodica socijalni slučaj.Ja imam površinu od 27 ari zemljišta kao i oko kuće 15 ari ako nko može bilo kako da mi pomogne makar da mi da savet šta da preduzmem?
pre 4 godine i 3 meseca
Dragoljub je komentarisao/la:
Mnogo je propusta u ovim savetima, ja cu pomenuti samo neke.Recimo deo oko otvaranja firme jeste da registracija kosta 40E ali nije istina da nema nikakvih troskova dok se ne predje 4 000 000.Imate i te kakvih troskova koje se krecu pod sloganom radio ne radio od 15000 do 25000dinara cistih troskova.Takodje lepo sroceno to sa plastenicima ali nije ostavljeno nista od realnosti i ideja za urbanu sredinu gde jedan preduzetnik da nadje 30 ari placa da iznajmi i da postavi plastenike.Sve je nekako olako ispricano ali nije realno.
pre 4 godine i 5 meseci
Suzana je komentarisao/la:
@Nikola I ako dodjes do para, ne pokusavaj to sa plastenicima jer su se mnogi opekli. Ja imam dugo iskustvo u povrtarstvu i to sto ti prezentiraju su ciste gluposti. Ljudi su se zaduzili na konto takvih prica i sad grcaju u dugovima. Kornisoni i paradjz zahtevaju znanje, iskustvo, i dok ga ne steknes proci ce godine, a bolesti na biljkama nece cekati da onaj koji se upustio u takav posao sve to nauci. Vecina povrtara je napustilo taj posao u poslednje 2-3 godine iz razloga sto drzava uvozi povrce loseg kvaliteta iz Makedonije po niskim cenama i gusi povrtare. Ta roba je oznacena kao prva klasa a nije ni blizu toga. Ako zelis da ulozis novac pametno, bolje zaobidji povrce. :)

Da li ste bili prijavljeni na poslovima koje ste obavljali?

Uspešno
Neuspešno urađena operacija