Advertisement
Uspešno
Neuspešno urađena operacija

Koji biznis početi sa 5.000 evra

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 2 meseca i 8 dana
DRAGAN MATIJEVIC je komentarisao/la:
MI PROIZVODIMO PRIKOLICE ZA BRZU HRANU 10 KVADRATA A LAKA ZA VUCU,PO SVIM ANKETAMA NAJVECI PIZNIS.JEDINI SMO U SVETU ZBOG SOLARNI STRUJNI PANELA,TOTALNO NEZAVISNA I NEMA PLACANJA STRUJE KOMUNALIJA .IDAALAN POCETNI BIZNIS POGLEDAJTE NA YOUTUBE IMBISSWAGEN FAST FOD NIS
pre 4 meseca i 17 dana
Milan je komentarisao/la:
Veliki izbor ideja, samo je potrebno odluciti se i upustiti se u buznis...
pre 4 meseca i 23 dana
NaProdaju.com je komentarisao/la:
Reklamirajte besplatno vase usluge na NaProdaju.com
pre 6 meseci i 12 dana
sinisa je komentarisao/la:
sve je to u redu a na kraju gde prodati robu i koliko ti ostaje i jos plati porez ......
pre 8 meseci i 7 dana
zenadin je komentarisao/la:
imam nameru da pokrenem poljoprivrednu proizvodnju u vidu plastenika,pa bi svaki savjet dobro dosao. Kako kada sa koliko novca,u posjedu imam nesto manje od 7 duluma zemlje.Pa bih volio unaprijed sam rekao bilo kakav savjet u vezi plastenika i ovog vida proizvodnje.
pre 8 meseci i 15 dana
Živorad je komentarisao/la:
Veoma mi se svidja ova vrsta poslova naročito proizvodnja Cveća mislim da je to najefikasnije a ulog nije veliki samo gde da nadjem novac kad je moja porodica socijalni slučaj.Ja imam površinu od 27 ari zemljišta kao i oko kuće 15 ari ako nko može bilo kako da mi pomogne makar da mi da savet šta da preduzmem?
pre 3 godine i 5 meseci
Dragoljub je komentarisao/la:
Mnogo je propusta u ovim savetima, ja cu pomenuti samo neke.Recimo deo oko otvaranja firme jeste da registracija kosta 40E ali nije istina da nema nikakvih troskova dok se ne predje 4 000 000.Imate i te kakvih troskova koje se krecu pod sloganom radio ne radio od 15000 do 25000dinara cistih troskova.Takodje lepo sroceno to sa plastenicima ali nije ostavljeno nista od realnosti i ideja za urbanu sredinu gde jedan preduzetnik da nadje 30 ari placa da iznajmi i da postavi plastenike.Sve je nekako olako ispricano ali nije realno.
pre 3 godine i 6 meseci
Suzana je komentarisao/la:
@Nikola I ako dodjes do para, ne pokusavaj to sa plastenicima jer su se mnogi opekli. Ja imam dugo iskustvo u povrtarstvu i to sto ti prezentiraju su ciste gluposti. Ljudi su se zaduzili na konto takvih prica i sad grcaju u dugovima. Kornisoni i paradjz zahtevaju znanje, iskustvo, i dok ga ne steknes proci ce godine, a bolesti na biljkama nece cekati da onaj koji se upustio u takav posao sve to nauci. Vecina povrtara je napustilo taj posao u poslednje 2-3 godine iz razloga sto drzava uvozi povrce loseg kvaliteta iz Makedonije po niskim cenama i gusi povrtare. Ta roba je oznacena kao prva klasa a nije ni blizu toga. Ako zelis da ulozis novac pametno, bolje zaobidji povrce. :)
pre 4 godine i 3 meseca
Nikola je komentarisao/la:
svidja mi se kako i o cemu je pisano,imam i ja ideju da pocnem sa plastenikom i povrcem ali nemam ideju kako da dodjem do novca za pocetak.moze da se vodi razgovoe na temu kako do kredita kad nemas cime da garantujes banci.