Advertisement

Koji biznis početi sa 5.000 evra

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 3 meseca i 6 dana
Azzahra Muhammad je komentarisao/la:
Pozdrav, ja sam Azzahra Muhamed iz Indonezije, i želim iskoristiti ovu priliku za-upozoravaju svima ovdje da se čuvaju svih zajam lenders koji postavlja se pravi. Oni su sve prevare i lažna i njihova namjera je da vam parati tvrdom zarađeni novac. Ja sam žrtva tih kredita tvrtkama, ali nijedna nije mogla da mi daju kredit tražim dok sam došao preko gospođe Wilhelmina od Wilhelmina zajam tvrtki. Ona mi je ponudio kredit po povoljnim kamatna stopa od 2% sa samo nekoliko formalnosti i zahtjevima. Nakon što sam upoznao uvjete i tvrtke, moj iznos kredita od 100.000 $ je odobren i na moje najveće iznenađenje, on je prebačen u moj bankovni račun u manje od 24 sata. Možete kontaktirati gđu Wilhelmina kroz njezin e-mail Wilhelmina.loanfirm@outlook.com ili Wilhelmina.arcenoloan@gmail.com a također možete me kontaktirati na moj e-mail (azzahra_muhammad@yahoo.com) ja sam samo svjedoči o gospođa Wilhelmina dobre volje a pomoć joj je donio za mene i moju obitelj i želim da se korisnik njezinu ponudu kredita. Hvala.
pre 1 godinu i 10 meseci
sinisa je komentarisao/la:
sve je to u redu a na kraju gde prodati robu i koliko ti ostaje i jos plati porez ......
pre 2 godine i 17 dana
zenadin je komentarisao/la:
imam nameru da pokrenem poljoprivrednu proizvodnju u vidu plastenika,pa bi svaki savjet dobro dosao. Kako kada sa koliko novca,u posjedu imam nesto manje od 7 duluma zemlje.Pa bih volio unaprijed sam rekao bilo kakav savjet u vezi plastenika i ovog vida proizvodnje.
pre 2 godine i 25 dana
Živorad je komentarisao/la:
Veoma mi se svidja ova vrsta poslova naročito proizvodnja Cveća mislim da je to najefikasnije a ulog nije veliki samo gde da nadjem novac kad je moja porodica socijalni slučaj.Ja imam površinu od 27 ari zemljišta kao i oko kuće 15 ari ako nko može bilo kako da mi pomogne makar da mi da savet šta da preduzmem?
pre 4 godine i 9 meseci
Dragoljub je komentarisao/la:
Mnogo je propusta u ovim savetima, ja cu pomenuti samo neke.Recimo deo oko otvaranja firme jeste da registracija kosta 40E ali nije istina da nema nikakvih troskova dok se ne predje 4 000 000.Imate i te kakvih troskova koje se krecu pod sloganom radio ne radio od 15000 do 25000dinara cistih troskova.Takodje lepo sroceno to sa plastenicima ali nije ostavljeno nista od realnosti i ideja za urbanu sredinu gde jedan preduzetnik da nadje 30 ari placa da iznajmi i da postavi plastenike.Sve je nekako olako ispricano ali nije realno.
pre 4 godine i 11 mesec
Suzana je komentarisao/la:
@Nikola I ako dodjes do para, ne pokusavaj to sa plastenicima jer su se mnogi opekli. Ja imam dugo iskustvo u povrtarstvu i to sto ti prezentiraju su ciste gluposti. Ljudi su se zaduzili na konto takvih prica i sad grcaju u dugovima. Kornisoni i paradjz zahtevaju znanje, iskustvo, i dok ga ne steknes proci ce godine, a bolesti na biljkama nece cekati da onaj koji se upustio u takav posao sve to nauci. Vecina povrtara je napustilo taj posao u poslednje 2-3 godine iz razloga sto drzava uvozi povrce loseg kvaliteta iz Makedonije po niskim cenama i gusi povrtare. Ta roba je oznacena kao prva klasa a nije ni blizu toga. Ako zelis da ulozis novac pametno, bolje zaobidji povrce. :)
pre 5 godina i 7 meseci
Nikola je komentarisao/la:
svidja mi se kako i o cemu je pisano,imam i ja ideju da pocnem sa plastenikom i povrcem ali nemam ideju kako da dodjem do novca za pocetak.moze da se vodi razgovoe na temu kako do kredita kad nemas cime da garantujes banci.

Na koji način se informišete o poslodavcu na čiji oglas želite da konkurišete?

Uspešno
Neuspešno urađena operacija