Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Na korak do uspešne karijere uz korisne savete i programe


Neke studije pokazuju da se menadžer ljudskih resursa za kandidata odluči u prvih pet minuta razgovora, a da ostatak intervjua gleda da potvrdi svoju odluku. Dakle, šta se može uraditi za tih pet minuta kako bismo dobili željeni posao? Budite energični, puni entuzijazma i izrazite svoju zahvalnost za pruženo vreme da se predstavite.

Kako da se dobro pokažete na razgovoru za posao i da nakon formalnog obrazovanja započnete uspešnu karijeru, savetovaće vas jedan od najuspešnijih poslovnih sistema, Coca-Cola sistem. Već godinama unazad, Coca-Cola sistem organizuje razne vidove edukacija koje su namenjene svim grupama mladih: srednjoškolcima, studentima, apsolventima, diplomcima i nezaposlenima do 30 godina sa ciljem da ih što više osnaži i omogući da dođu do zaposlenja. Ove godine svi programi se nalaze na jednistvenoj platformi Coca-Cola mladima, čime kompanija nastavlja da strateški osnažuje mlade u Srbiji.

• Program "Budućnost #za5" obraća se učenicima srednjih škola, a cilj je motivacija i podsticanje mladih da steknu potrebna dodatna znanja i veštine potrebne da pronađu zanimanje koje im zaista odgovara a zatim i da dođu do odgovarajućeg posla

• Coca-Cola podrška mladima je nacionalni projekat koji kroz edukativne radionice i online platformu omogućava nezaposlenim mladima da steknu nove lične i profesionane veštine. Kroz edukativne radionice i onlajn platformu oko 2000 mladih imalo je priliku da nauči ključne stvari koje su im olakšale potragu za poslom i njih 150 je nakon programa počelo da radi ili je pokrenulo svoje preduzetničke priče.

• U Coke Summership programu, koji omogućava talentovanim studentima da akademsko znanje tokom šest nedelja upotpune praksom, do sada je učestvovalo više od 200 studenata, a njih 50 je dobilo zaposlenje kompaniji.

• RISE management trainee program, namenjen diplomcima, spaja kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa brzim okruženjem, mentorstvom i radom na internacionalnim projektima.

Više o programima saznajte na http://coca-colapodrskamladima.com/.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti