Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Najveći online sajam zapošljavanja donosi preko 700 poslovnih mogućnosti


U organizaciji najvećih regionalnih sajtova za zapošljavanje poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Severne Makedonije i deloglasnik.si iz Slovenije održaće se najveći online regionalni sajam poslova u periodu između 17. i 21. oktobra 2022.

Ove godine će u 5 tematskih kapsula biti raspoređeno preko 50 poslodavaca sa preko 700 prilika za zaposlenje. Kandidati će moći da posete virtuelne štandove u okviru kapsula Trgovina, Proizvodnja, Usluge,  IT i Startuj- kapsula za mlade i na taj način jednostavnije pronašli pozicije za koje su zainteresovani.

Svi koji su u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem mogu posetiti sajam na adresi rs.regionalnisajamposlova.com/

Kao i prethodnih godina, posetioci će imati mogućnosti da se poslodavcima obratite putem chat-a i iskoriste priliku da dobiju odgovore na pitanja koja do sada možda nisu imali kome da postave.

Naučite kako da napišete dobar CV i dođete do željenog posla

Tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizovaće se i 3 događaja koja će pomoći kandidatima kako da napišu dobar CV, ali i kako da dođu do željenog posla. Za sve one koji su zainteresovani za IT oblast tu je i treći događaj na kojem će nam IT profesionalnci podeliti savete kako razvijati karijeru u Srbiji.  

Lov na blago – igra koja vam može doneti novi telefon

Regionalni online sajam poslova vam donosi i zanimljivu igru Lov na blago. Cilj igre je posetiti što više štandova u svih 5 kapusula i time steći veću šansu da „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možete osvojiti 1 od 10 dizajniranih CV-jeva uz konsultacije sa našim HR timom, 1 od 10 Poslovi Infostud poklon paketa i glavnu nagradu mobilni telefon - XIAOMI Redmi Note 11 Pro. Pravila i uslove za igru možete videti na linku.

ISTRAŽIVANJE

Želimo da vam olakšamo proces pronalaženja posla. Zato nam treba vaša pomoć i minut vašeg vremena za popunjavanje ankete o tržištu rada u 2022. godini.

Istraživanje možete popuniti na LINKU.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (4)


  • LÀSZLÓ KOVÀCS

    pre 1 godinu i 6 meseci

    Tu Jos fale neke bitne stvari.Pa da

  • LÀSZLÓ KOVÀCS

    pre 1 godinu i 6 meseci

    Nije potpuno jasno sta trazi ko i odakle ítd.pozz

  • LÀSZLÓ KOVÀCS

    pre 1 godinu i 6 meseci

    Odlicni ste tako dalje!

  • Zaklina Antic

    pre 1 godinu i 6 meseci

    Da nadjem poso u struci