Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Novo u oglasima! Saznajte da li se radi po smenama i gde je tačna lokacija radnog mesta


Prilikom donošenja odluke o konkurisanju za posao, neke informacije su važnije od drugih. Rekli ste nam da su vam informacije o smenskom radu, kao i tačnoj adresi zaposlenja od velikog značaja. 

smena i lokacija u oglasima za posao poslovi infostud

Ukoliko poslodavac navede ove informacije u oglasu za posao, one će biti vidljive u rezultatima pretrage poslova, kao i u zaglavlju teksta oglasa 

smena u pretrazi oglasa


heder

pop up


Nadamo se da će vam istaknuće ovih informacija pomoći da procenite da li je data pozicija za vas, kao i da se što pre pronađete posao sa uslovima koji vam odgovaraju.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (37)


  • Miodrag Zagric

    pre 3 godine i 9 meseci

    Ja vam se Biljo obraćam već više puta a vi mi ništa ne odgovarate pa vas molim javite se na mail odgovorite mi na moj konkurs za pomoćnika liftadziji a što se ovog biznisa tiče ja sam napravio ehtra kolica za berbu malina pa ovim putem tražim ortaka da to pustimo u proizvodnju jel mislim da ce biti veoma velika potražnja.POZDRAV.
  • Sanja Petrović

    pre 3 godine i 9 meseci

    Bas je to lepo, ali ja sam promenila parametre po kojim trazim posao, a on mi i dalje salje one od ranije moze necija pomoc oko toga?
  • Miroslav Stanisic

    pre 3 godine i 9 meseci

    Svaka cast,samo tako nastavite!!!!!
  • Aleksandar Taneski

    pre 3 godine i 9 meseci

    Svaka obaveštenja o zapošljavanju mladih i starijih lica je uvek dobrodošla.To je budućnost.
  • Olgica Todić

    pre 3 godine i 9 meseci

    Odlično! Važno je znati radno vreme, smene i kako za vikend.
  • Ana Sarić

    pre 3 godine i 9 meseci

    Veoma znacajno za pronalazenje odgovarajuceg posla.
  • Suzana Zdravković

    pre 3 godine i 9 meseci

    Veoma značajan podatak.
  • Natasha Radojicic

    pre 3 godine i 9 meseci

    Odlično. Da li možete da navedete poslodavce da se izraze o radnim vikendima? Vrlo bitna informacija,a baš to uvek izostane kao info.
  • Dijana Jovanovic

    pre 3 godine i 9 meseci

    Odlicno
  • Vladimir Jovanović

    pre 3 godine i 9 meseci

    Recite meni kako da prilepim cv? Camkorder,video a nema li varijanta da ja otkucam cv npr.na ovakvom prozoru kao što sad pišem.Sigurno nisam konkurisao za 50 poslova!
    • Poslovi Infostud

      Poštovani Vladimire, za neke poslove imate mogućnost da se prijavite i bez CV-ja tako što unesete osnovne podatke i imate polje u koje možete napisati dodatne informacije (u tim oglasima je označeno da se može konkurisati bez biografije); dok za druge ipak morate dodati u napred pripremljen dokument.

      Pozdrav, Bojana.