Advertisement

Od januara posao za 500 gerontodomaćica

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 4 meseca i 24 dana
jovana je komentarisao/la:
Da li ima ikakve sanse da se zaposlim kao gerontodomacica bez debele veze i da li postoji ikakav konkurs za ovaj posao,,trenutno sam na birou a treba mi posao kao i mnogima i nasoj zemlji
pre 1 godinu i 10 dana
Danijela Lakicevic Jankovic je komentarisao/la:
Radila bih kao gerontodomacica
pre 1 godinu i 19 dana
Tanja je komentarisao/la:
Zainteresovana sam da ponudim odgovarajucoj osobi posao gerantodomacice u centru Beograda kod Bajlonove Pijace. Odgovarajuca osoba treba da bude adekvatno obrazovana za rad sa dementnom (pocetni stadijum) zenom, izuzetno tople prirode, optimisticna i brizna. Biografije sa prijavom poslati na gerantodomacica@yahoo.com.au
pre 1 godinu i 2 meseca
Jovana je komentarisao/la:
Da li primate i fizioterapeute? Ja sam zavrsila Visoku skolu za fizioterapeuta,stazirala na Vojnomedicinskoj akademiji i polozila drzavni ispit.Imam 23 godine.
pre 1 godinu i 3 meseca
Steva je komentarisao/la:
Posao ger.domacice su dobile osobe sa debelim vezama i srodnici... Postoji puno primera gde ger.domacice i njihovi nadredjeni otimaju stanove,kuce,vile itd. Setimo se slucaja jednog bivseg ministra koji je jednoj baki oteo vilu na Dedinju! Postoje indicije da je Brankica Jankovic sa pomagacima Dragisom Dabeticem,Tanjom Pleskonjic,Draganom Djilasom i jos dosta njih pribavila korist od vise miliona eura. U takvim institucijama kao sto su gerontoloski centri-pomoc u kuci su neophodne rigorozne sluzbe kontrole!!!
pre 3 godine i 2 meseca
Tina je komentarisao/la:
promenila sam mail adresu, i dalje sam zainteresovana za posao negovateljice. ponavljam, zavrsila sam kurs pre mesec dana.
pre 3 godine i 2 meseca
Tina Stanic je komentarisao/la:
Nedavno sam zavrsila kurs za negovateljice na Radnickom univerzitetu, i zelim da nadjem posao sto pre.
pre 3 godine i 3 meseca
Dušica - Poslovi.infostud.com je komentarisao/la:
Poštovana, kao pomoć pri zapošljavanju možemo da vam ponudimo da pročitate savete na temu zapošljavanja i da pregledate oglase koji objavljeni na našem sajtu.
pre 3 godine i 3 meseca
mirjana je komentarisao/la:
molim vas da mi pomognete oko xzaposlenja jako sam zainteresovana za pomoc u kuci starim licima
pre 3 godine i 11 mesec
Jarmila je komentarisao/la:
Ja sam veoma zainteresovana za ovaj posao.Odlazila sam u centar za socijalni rad na opstini Zvezdara,ali niko nije znao nista o zaposljavanju gerontodomacica,bila sam tamo upucena sa Nacionalne sluzbe zaposljavanja Zvezdara.Svaka informacija bi mi znacila.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija