Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Ostanite na radaru poslodavcima čak i kada ne tražite aktivno posao


 neka posao pronađe tebe - targetiranje kandidata - poslovi.infostud.com

Bilo da aktivno tražite posao ili ste zadovoljni trenutnim radnim mestom, nije na odmet da ostanete na “radaru” poslodavcima.  

Osvežili smo rubriku “Neka posao pronađe tebe” te vas pozivamo da ostavite odgovore na nekoliko kratkih pitanja o vašem radnom iskustvu, licencama ili sertifikatima, poznavanju stranih jezika.  

tk na naslovnoj

Očekuje vas nekoliko osnovnih pitanja o obrazovanju, radnom iskustvu, poznavanju jezika, posedovanju licenci. Odgovore možete odabrati sa padajuće liste, te vam je za popunjavanje potrebno svega nekoliko minuta. 

Nakon osnovnih pitanja, možete odgovoriti i na preostala pitanja podeljena u nekoliko celina. Kada popunite sva željena polja, potrebno je da sačuvate odgovore. 

grupe pitanja u sekciji neka posao pronađe tebe - targetiranje kandidata - poslovi.infostud.com

Ukoliko ste neko pitanje preskočili ili želite da izmenite ili dopunite odgovor, do možete učiniti u svakom trenutku klikom na opciju izmeni. Kada ste završili sa izmenama, sačuvajte odgovore. 

Iz razgovora sa poslodavcima, saznali smo da su radno iskustvo i specifične veštine i znanja od velikog, a možda i presudnog značaja za pojedine pozicije. Kako bi skratili proces zapošljavanja, poslodavci imaju potrebu da se ciljano obrate kandidatima sa određenim znanjima, iskustvom, licencama. Ukoliko ostavite svoje podatke, u narednom periodu možete očekivati da ćemo vam poslati poziv da konkurišete za određni posao, koji je u skladu sa vašim referencama. 

Oglas za posao koji bi vam bio ponuđen sadrži informacije na osnovu kojih procenjujete da li vam je pozicija ineteresantna i da li želite da se prijavite. U ovom slučaju, vi birate poslodavca i odlučujete da li je radno mesto za vas.  

Ukoliko želite da budete dostupni poslodavcima na ovaj način, važno je da periodično ažurirate svoje podatke. 

Ovu kratku anketu možete pronaći na naslovnoj strani, u svom nalogu, u rubrici "Neka posao pronađe tebe”, kao i na zahvalnoj stranici nakon konkurisanja. U svakom trenutku možete izmeniti ili dopuniti informacije u ovoj sekciji. 

Nadamo se da su izmene koje smo uveli korisne i da će vam olakšati proces pronalaženja posla. Slobodno nam pišite utiske u komentarima :)

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (20)


 • Svetlana Filipovic

  pre 8 meseci i 27 dana

  Možda u nekom periodu svog živiota.npr dok su potrebne deci. Kasnije, ako vole svoj posao (bar ja to imam u iskustvu, msm polazim od sebe) ćesto su i posvećenije od muškaraca. Od penzionisanja, radovala se svakom dobijenom poslu i sad kada ga već više od godinu dana nemam, veoma se loše osećam. Manje zvog prihoda, mnogo više zato što mi veoma nedostaju pacijenti i bavljenje njima i njihovim ptoblemima (neiropsihijatar sam). Ali imam utisak da poslodavci više vole muškarce i kod njih im ne smetaju godine :)

 • Marija cveticanin

  pre 10 meseci i 19 dana

  Ovi poslodavci ne davaju povratne informacije konkurisem konstantno ali nema odgovora zašto i zbog čega, malo više nego neozbiljno od njih, konkurisem već dve god nikad nisam dobila posao na ovaj način pa se pitam jel ovo kao neko formalno konkurisanje reda radi o čemu se radi mozeli neko objasniti, ili to sve ide preko nekih veza i vezica

 • Dejan

  pre 11 mesec i 3 dana

  Da li je u planu nesto slicno na Hello World-u da uradite?

 • aleksandar maznek

  pre 11 mesec i 21 dan

  I ja sam ostao bez posla pre osam meseci i nisam dobio posao jos uvek.Konkurisao sam na gomilu oglasa na koje sam cak i prekvalifikovan.Na neke oglase sam konkurisao cak i po pet puta .Zato bih pitao neke poslodavce dali oni zele da zaposle radnike ili ne zele jer su oglase ponavljali po 5-6 puta uzastopce.Na sve te oglase sam konkurisao i nista ,cak ni povratnu informaciju da sam odbijen i zasto sam odbijen.Stekao sam utisak da se neko segaci na racun nezaposlenih kojih je sve vise i kojima je posao preko potreban da bi preziveli.Zato me i ne cudi sto nam mladi ljudu odlaze iz zemlje.Kakvo je stanje jos malo pa cemo i mi stariji put pod noge pa u beli svet.Meni je ostalo jos malo do pune penzije.Voleo bih da to posteno odradim ako je ikako moguce.Izgleda da poslodavce i drzavu nije briga sto nas ima puno koji ocekujemo mesecima neciju milostinju kako bi preziveli.Nadam se da ovo neko cita i da ne trosim reci uzalud.Ovo je vrlo ozbiljno pitanje i problem.Dajte da posteno odradimo do penzije ,a ne da postajemo teska sirotinja ,prosjaci,beskucnici i kriminalci.Molim poslodavce ,ako makar neko od poslodavaca zaviri ovde,da daju primer ostalim poslodavcima.Pa da mi stariji zaokruzimo nas radni vek ,a mladi da nas naslede kako bi i trebalo da bude.

 • Dragan Kurucić

  pre 11 mesec i 21 dan

  lepo imam 20 godina iskustva al nikom ne treba stariji radnik

 • Jasmina Mladenovic

  pre 11 mesec i 22 dana

  Korisno ali rezultati su bitni

 • Aleksandar Janković

  pre 11 mesec i 23 dana

  Sve je to lepo za sajt koji zivi od korisnika ,ali realnost je da ko god moze treba da ode odavde .Uzalud vam i novac u ovakvoj drzavi .

 • Branko Stankovic

  pre 11 mesec i 23 dana

  Neotvara se ništa

 • Aleksandar Jovic

  pre 11 mesec i 24 dana

  Ne otvara se ni jedan 'padajuci meni' ?!

 • Предраг

  pre 11 mesec i 24 dana

  Мислим да је ово добра идеја, али где год да конкуришем, увек траже искуство ког, нажалост, немам ( на сигурно око 95% огласа). Како да га стекнем? Мало послодаваца је у стању да финансира обуку за неку такву особу. Не знам на колико огласа сам до сада слао документацију и- ништа. Нити повратне информације, нити било какве вести.