Advertisement

Proglašeni poslodavci koji imaju najkorektniji proces selekcije kandidata za posao

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 3 godine i 7 meseci
Rada je komentarisao/la:
Kada je rec o o ozbiljnosti poslodavaca i profesionalizmu, vredi napisati (i objaviti) kako se ponasaju oni koji raspisuju konkurse za UNHCR. Oni traze da popunite formular koji se obelezava sa P11 u kome zahtevaju vise nego osetljive i privatne podatke (tezina, visina, bracni status, visinu plate na godisnjem nivou koju ste imali ranije..). Pored svega toga sto uredno popunite i posaljete, NIKADA ne dobijete bilo kakav odgovor (ispunjavala sam sve uslove za posao). Preporucujem svima da izbegavaju da se prijavljuju na ovakve konkurse, jer su neki od podataka koji se traze krajnje licni (pitanje je i da li je zakonski dozvoljeno da traze takve podatke), a pritom kasnije nemate nikakvu povratnu informaciju o vasoj prijavi.
pre 3 godine i 7 meseci
Goran je komentarisao/la:
Jasno je da se u današnjoj situaciji, na svaki konkurs za posao prijavi MNOGO kandidata. Ako je u pitanju OZBILJAN poslodavac (kompanija) koji drži do svog imidža, siguran sam da će odgovoriti SVIM kandidatima koji su konkurisali. Kada u oglasu (obično dole u zadnjim redovima) vidim da je napisano "kontaktiraćemo SAMO najuži krug kandidata", dođe mi da ne pošaljem prijavu IAKO mislim da ispunjavam i mnogo više od traženih uslova, a takvog poslodavca u budućnosti izbegavam. Čak mi je mrsko i da pročitam njegove oglase. Na žalost, time VIŠE štetim sebi nego njemu, ali sve to ostavlja vrlo loš utisak o samom poslodavcu, što kad-tad može imati za poslodavca neželjenu i lošu reklamu!
pre 3 godine i 9 meseci
Vance DIskov je komentarisao/la:
Mali su izuzeci kompanija koje na prvom mestu brinu o imidzu firme kad kandidati ocekuju odgovore posle konkursa,odgovori bi trebali da budu kultura ophodjenja prema licima u datom konkursu.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija