Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte AltTab na radnom doručku: Kako da privučete pasivne IT kandidate

Datum postavljanja vesti:

Kako smo svesni da je dobar kadar veoma teško privući i zadržati, Poslovi.infostud.com odlučili su da naprave platformu koja će pomoći svima onima koji se bave ITevcima. Tim povodom, organizujemo radni doručak i predstavljamo novu AltTab platformu, 6. juna u hotelu Holiday Inn, od 09:30.

 alttab platforma za it kandidate

Sve što smo do sada naučili о domaćem IT tržištu čini osnovu našeg novog servisa - altTab. Ova platforma predstavlja ekskluzivnu bazu od preko 2000 IT kandidata spremnih na karijerne promene.

Pored medior kandidata koji imaju minimum 2 godine radnog iskustva, bazi je pristupilo i 1100 kandidata koji broje 5 ili više godina u IT branši.

Pristup ovoj bazi vam omogućava da detaljno upoznate kandidate, saznate na kakvim projektima su radili i koji benefiti su im važni, što vam omogućava da odmah procenite koliko ste kompatibilni.

Poslodavci koji su koristili ovaj servis okarakterisali su ga kao “inovativan, brz i efikasan kanal za privlačenje pasivnih kandidata.”


Tri klučne stvari koje ćete saznati na radnom doručku:

  1. Šta motiviše IT kandidate u Srbiji
  2. Izazovi poslodavaca pri traženju kvalitetnih ITjevaca
  3. altTab kao rešenje za dolazak do iskusnih kandidata

Uz doručak i razgovor imaćete priliku da razmenite iskustva sa kolegama i ponesete korisne savete koji će vam biti primenjivi u daljem radu sa IT kandidatima.

Prijavu za radni doručak možete ostvariti klikom na: PRIJAVA

Prosečna ocena:

3.11
Broj glasova: 9

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.