Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Weekend Media Festival deo legendarnog Monopolyja


weekend media festivalZagreb, 26. jun 2019. – Weekend Media Festival, najveći komunikacijski festival u regiji dobio je svoju karticu u hrvatskom izdanju omiljene porodične društvene igre Monopoly. U stvaranju hrvatskog izdanja ove legendarne igre, koju od 1935. godine igra više od milijardu ljudi u 114 zemalja sveta, učestvovali su hrvatski građani dajući svoje predloge što bi voleli videti na tabli ove društvene igre. Tako je među većim hrvatskim gradovima i ostrvima, popularnim kulturnim znamenitostima i prirodnim lepotama svoje mesto dobila i kartica s Weekend Media Festivalom.

„Razveselila me informacija da se Weekend našao u Monopolyju. To nam samo potvrđuje ono što oduvek znamo: Weekend je festival koji se ne propušta", izjavio je Tomo Ricov, direktor festivala.

Veliko je ovo priznanje za festival koji se održava već 12. godinu za redom, a koji donosi najnovije trendove i izazove koji nas očekuju u komunikacijskoj industriji. Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posetilaca te postao nezaobilazan deo druženja uz Monopoly.

„Weekend već toliko dugo postoji da imamo i novu generacija posetilaxa. Broj klinaca koji posećuju festival svake je godine sve veći pa mi je normalno da deca naših prijatelja i saradnika, kao i naši klinci, znaju za Weekend i prate šta se događa. Bio sam oduševljen kada je Nina, ćerka našeg producenta s kojom inače razmjenjujem Dylan Dogove, poslala sliku kartica Monopolyja s Weekendom. A i ja sam kao dijete s tatom i bratom napravio našu verziju Monopolyja koji je postao hit u kvartu u kojem sam odrastao. Ovime svih 11 dosadašnjih Weekend Media Festivala dobijaju neko sasvim novo značenje“, istaknuo je Boris Kovaček, izvršni direktor i producent festivala.

 

Najbolji Weekend u godini održaće se od 19. do 22. septembra u Rovinju. Na 12. Weekend Media Festivalu očekuje se rekordan broj posetilaca, zanimljivi paneli, atraktivni predavači i najbolja zabava tokom sva tri dana festivala. Novost je i Weekend paket koji omogućava rezervaciju smještaja i kotizaciju. Uz to, svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na osmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove predstaviće najvažnija regionalna digitalna nagrada - SoMo Borac.

Za više informacija pratite wekendmediafestival.com.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti