Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH POLOVINA - BEZ RADNOG ISKUSTVA Skoro èetvrtina sa spiska je mlaðih od 25 godina. Žene èine 55 dosto nezaposlenih. Proseèna dužina èekanaja na zaposlenje dve godine. Preko deset godina na Birou blizu 5.000 lica. (preuzeto iz Narodnih novina od 31.10.2005.)

| 0 detaljnije

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH POLOVINA - BEZ RADNOG ISKUSTVA Skoro èetvrtina sa spiska je mlaðih od 25 godina. Žene èine 55 dosto nezaposlenih. Proseèna dužina èekanaja na zaposlenje dve godine. Preko deset godina na Birou blizu 5.000 lica. (preuzeto iz Narodnih novina od 31.10.2005.)

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Comtrade iz perspektive zaposlenih

Comtrade iz perspektive zaposlenih Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Comtrade vam može biti zanimljiv za zaposlenje. U nastavku teksta možete saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.