Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Stručno lice za BZR i ZOP

Aktiva Varovanje d.o.o.

Beograd

30.07.2024.

ugovor puno radno vreme

Aktiva Skupina je liderska kompanija u Republici Sloveniji i Republici Srbiji koja intergriše pravna lica različitih uslužnih delatnosti za fizičko tehničku zaštitu lica i imovine, održavanje higijene poslovnih objekata i upravljanje. Aktiva Varovanje d.o.o. je pravno lice sa najdužom tradicijom u grupaciji Aktiva, koje u kontinuitetu posluje od 1969. godine, specijalizovano je za fizičko tehničko obezbeđenje, bezbednost i zdravlje na radu kao i protivpožarnu zaštitu imovine i lica.

Zbog ubrzane dinamike širenja poslovanja, preuzimanja novih objekata i potrebe za stručnim kadrom, AKTIVA VAROVANJE d.o.o. Beograd – Rakovica, ponosni član Aktiva Skupine raspisuje konkurs za zasnivanje radnog odnosa na poziciji: Stručno lice za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara

Kao grupaciji Aktiva koja broji više od 3000 zaposlenih u jugoistočnoj Evropi na prvom mestu su nam kvalitet, zadovoljstvo zaposlenih i klijenata, shodno tome se možemo pohvaliti poverenjem najvećih i ambicioznim projektima koje želimo da realizujemo u budućnosti. Pozivamo sve kandidate koji dele našu viziju i cene stabilnog poslodavca da nam se pridruže.

Uslovi

  • VII stepen stručne spreme: prirodno-matematičke ili tehničko-tehnološke struke
  • Položen stručni ispit za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu
  • Položen stručni ispit za zaštitu od požara sa visokom stručnom spremom
  • 2 godine iskustva u obavljanju poslova BZR i ZOP
  • Vozačka dozvola B kategorije

Poželjno:

  • Licenca za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i psolovanja
  • Licenca za procenu rizika od katastrofa i izradu plana zaštite i spasavanja

Opis posla

  • Obavlja poslove savetnika za BZR za poslodavca i klijente
  • Obavlja poslove lica za zaštitu od požara za poslodavca i klijente
  • Izrađuje normativnu dokumentaciju 

Kandidatu nudimo

  • Radni odnos na neodređeno vreme sa probnim radom
  • Rad u dinamičnom okruženju koje neprekidno raste
  • Mogućnost napredovanja

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, pošaljite nam svoju biografiju.

Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje saglasnost kompaniji za obradu ličnih podataka kandidata u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

    Konkurs je istekao.

    AKTIVA VAROVANJE d.o.o.

    Kompanija Aktiva varovanje d.o.o., osnovana je 1969. godine kao specijalizovano preduzeće za fizičko tehničko obezbeđenje i protivpožarnu zaštitu imovine i lica, čime se u kontinuitetu bavi do danas. Strogi kriterijumi izbora zaposlenih, sveobuhvatna obuka, poštovanje procedura i uputstava za rad, kao i stalna kontrola i unapređenje procesa zaštite, garancija su profesionalnog i odgovornog pružanja usluga iz oblasti bezbednosti. Imajući u vidu značaj izbora kadrova za selekciju kadrova koristimo…

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?