Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Specijalista nabavke

Macchina Security d.o.o.

Beograd, Ada Ciganlija - Kamp Partizan 289

26.10.2024.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Macchina Security je kompanija koja se uspešno bavi integracijom tehničkih sistema bezbednosti na domaćem i inostranom tržištu više od dve decenije. Postali smo lider inovativnih tehnologija u Srbiji i regionu, zahvaljujući stručnosti u više sektora kao što su: bezbednosni sistemi, telekomunikacije, sigurnosne barijere, integrisani sistemi i sl. U odnosu na druge slične konkurentne kompanije u zemlji, Macchina Security poseduje sopstveni inženjering, projekt biro, a samim tim i veliko iskustvo iz oblasti projektovanja, kao i izvođenje najkompleksnijih sistema i objekata. Svi ovi sistemi podrazumevaju 24 sata praćenje iz monitoring centra.

Sve radove Macchina Security izvodi po nacionalnim i međunarodno priznatim standardima, a kvalitet garantuje i saradnja sa vodećim proizvođačima opreme kao sto su: Carrier, Crow, DSC, Hikvision, Hyundai, Dahua Technology, Elkron, Kelvin Hughes i Garret.

U potrazi smo za osobama koje svojom energijom, znanjem, veštinom i profilom sebe preporučuju da postanu deo našeg uspeha.

Specijalista nabavke

Opis posla:

-        Izveštavanje i praćenje troškova kao i praćenje nivoa robe u magacinu kao i pravovremeno planiranje i koordinacija nabavljanja nove opreme i usluga kako bi se obezbedio nesmetan kontinuitet poslovanja

-         Planiranje u skladu sa budžetom i potrebama, vođenje procesa nabavke, saradnja sa dobavljačima i drugim poslovnim saradnicima, organizacija prijema i zavođenja robe

-        Analiza tržišta

-        Odgovornost za realizaciju budžeta za nabavke i racionalno korišćenje poslovnih sredstava

-         Analizira postojeće stanje i vodi proces optimizacije radnog process

-         Dostavlja potrebne analize i izveštaje iz svog domena rada 

Uslovi koje morate ispuniti:

-         Minimum 1 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama (poželjno iskustvo u oblasti sistema tehničke zaštite)

-         Poznavanje carinskih procedura i dokumentacije neophodne za neometano izvršavanje radnih zadataka

-         Profesionalan stav, disciplina i izuzetne organizacione sposobnosti

-         Samostalnost i inicijativa u radu uz usmerenost na rezultat

-         Posedovanje vozačke dozvole B kategorije

-         Analitičnost

-         Dobro znanje engleskog jezika (govorni i pisani)

Mi Vam nudimo: rad u profesionalnom kolektivu, dinamično radno okruženje, mogućnost ličnog usavršavanja, razvoja i napredovanja, sigurnu i redovnu zaradu prema Zakonu.

Macchina Security doo

  • Vladimira Nazora 1, 11077 Novi Beograd, Srbija
  • PIB: 102704261
  • Matični broj: 17459554

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?