Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Montažer u video produkciji

Link Group d.o.o.

Beograd

29.10.2013.

ugovor puno radno vreme

Link Group d.o.o.


LINK je multinacionalna kompanija koja se već 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa školstva u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja.
U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji postoje četiri obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za IT-ITS i Srednja škola za IT-ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru, a naš centar poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu. Odnedavno, naša kompanija je svoje poslovne aktivnosti započela i u Ukrajini.

 

Tražimo profesionalnog i proaktivnog

Montažera u video produkciji

 

Koji će video produkciju u IT kompaniji shvatiti kao veoma važan zadatak. Bićete zaslužni za rast našeg audio/video poslovanja u oblasti učenja na daljinu. Da biste to postigli, očekujemo da imate temeljno znanje o video produkciji i poslovnu perspektivu. Morate dobro poznavati medijske tehnologije i video tržište, uključujući i video strategije prodaje, kako biste preuzeli na sebe sledeće odgovornosti:

  • snimanje i montiranje video i audio materijala,
  • realizacija video prenosa predavanja i seminara putem interneta,
  • učešće u projektu LINKeduTV, snimanje intervjua sa poslovno izuzetno uspešnim ljudima,
  • rad na file serveru, Gdrive-u, razmena i verifikacija montiranih materijala u okviru procesa video produkcije,
  • snimanje na terenu.

 

Minumum kvalifikacija:

  • poznavanje rada u softverskom paketu Adobe za audio-video produkciju (Premiere, After effects, Audition),
  • dve godine iskustva u radu u video produkciji.

 

Poželjne kvalifikacije i osobine:

  • završena neka od umetničkih škola,
  • znanje rukovanja kamerom,
  • profesionalizam i odgovornost,
  • organizovanost u poslu.

 

Benefiti:

Kroz rad u video produkciji, sticaćete iskustvo u radu sa multimedijama; radićete u profesionalnom i dinamičnom okruženju koje se neprekidno razvija; bićete nagrađivani u skladu sa postignutim rezultatima; biće Vam na raspolaganju mnogobrojne mogućnosti daljeg profesionalnog usavršavanja.

Iskoristite priliku da radite u oblasti informacionih tehnologija, obezbeđujući uslove za prenošenje znanja studentima na način koji ide ispred svog vremena.

 

Ukoliko smatrate da možete da doprinesete realizovanju naše misije, dostavite nam vaš CV sa motivacionim pismom do 29.10.2013.

Napominjemo da ćemo na razgovor pozvati samo visokomotivisane kandidate!

Više o našoj kompaniji možete videti na veb sajtu http://www.link.co.rs/

    Konkurs je istekao.

    LINK group d.o.o.

    Mi smo LINKgroup, kompanija sa misijom. Naša osnovna delatnost je kvalitetno obrazovanje, prilagođeno savremenim tokovima u zemlji i svetu. Upotrebom najsavremenije tehnologije, pažljivim praćenjem razvoja tehnoloških i poslovnih prilika na svetskom nivou, individualnim pedagoškim pristupom, LINKgroup skoro 25 godina uspešno priprema svakog svog polaznika za najtraženije i najprofitabilnije poslove današnjice. Munjevite promene u poslovnom svetu zahtevaju nova znanja i veštine, koji su, nažalost,…

    Iskustva zaposlenih

    "Nakon višegodišnjeg iskustva u javnom sektoru, 2016. godine postajem deo tima kompanije LINKgroup, i to kao pravnik u HR-u i pravnoj službi. Prelazak u kompaniju koja je više decenija regionalni lider ... " Pročitajte celo iskustvo

    Beneficije

    • Program mentorstva
    • Obezbeđena oprema za rad
    • Porodica i roditeljstvo
    • Edukacija, profesionalni razvoj
    • Nagrade, bonusi, pokloni
    • Timska druženja
    • Kompanijski popusti

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?