Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

Saveti


Neurolingvističko programiranje – NLP

Neurolingvističko programiranje – NLP U većini slučajeva iza uspešnih osoba stoji niz "osobina", karakteristika i načina ponašanja i delanja, koje ovim osobama daju prednost u odnosu na druge ljude. Iako je svako ličnost za sebe i svoje sposobnosti koristi na sebi specifičan način,…

Opisi zanimanja


Kako sam našao posao Ukoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Pronađi posao i provedi Leto #za5

Pronađi posao i provedi Leto #za5 Tik pred završetak školske godine i pred početak letnjih ispitnih rokova, organizuje se veliki događaj za mlade pod nazivom “Leto #za5”! Informišite se o programima praksi i prijavama za sezonske poslove.

| 0 detaljnije

Uskoči u digitalni marketing

Uskoči u digitalni marketing Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu prvi put ove godine nudi mogućnost svima da budu polaznici Belgrade Summer School i steknu i unaprede neophodna poslovna znanja iz digitalnog marketinga i medija.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.