Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Saveti


Kako da se informišete o poslodavcu (i zašto je to važno)

Kako da se informišete o poslodavcu (i zašto je to važno) Naš edukativni video serijal se nastavlja temom: Kako da se informišete o poslodavcu (i zašto je to važno).   Da li ste konkurisali za posao kod poslodavca o kome niste imali dovoljno informacija, pa ste na intervjuu ostali bez odgovora na neka…

Opisi zanimanja


Kako sam našao posao Ukoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Programeri Infostud grupe osvojili nagradu na konkursu „Stazama Nikole Tesle“

           Programeri Infostud grupe osvojili nagradu na konkursu „Stazama Nikole Tesle“ Prva nagrada za najbolju inovativnu ideju na konkursu „Stazama Nikole Tesle“ otišla je u ruke programera Infostud grupe! Ovo prestižno priznanje dodelio im je Savez inženjera i tehničara Srbije, a dobila su ga četvorica informatičara: dr Stevan Ostrogonac, Tibor Rac, Robert Hajnal i Borko Rastović. Nagrađeni su za ideju za razvoj naprednijeg sistema za preporučivanje oglasa korisnicima sajta Poslovi.infostud.com na osnovu njihovih interesovanja.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.