Saveti


Karijerno vođenje za zaposlene osobe

Karijerno vođenje za zaposlene osobeKarijerno vođenje uključuje različite usluge i aktivnosti koje pomažu osobi da lakše donese odluke vezane za izbor edukacija, kurseva, promene posla, stručnog usavršavanja i uopšte, upravljanja svojom karijerom. Ovaj vid usmeravanja vrše stručnjaci,…

Kako sam našao posao


Kako sam našao posaoNa ovoj stranici možete pronaći i upoznati se sa iskustvima ljudi koji su uspešno prošli kroz proces selekcije i koji su na regularan način uspeli da nađu posao i to samo na osnovu svog znanja i truda, bez korišćenja veza.

Iskustva o radu u inostranstvu


Kako sam našao posaoPročitajte korisna iskustva posetilaca sajta Poslovi.infostud.com o radu u inostranstvu. Tekstovi predstavljaju lični stav autora i ne garantujemo za njihovu tačnost.

Ukoliko ste radili u inostranstvu, onima koji planiraju da rade van Srbije bi značilo vaše iskustvo.

Opisi zanimanja


Kako sam našao posaoUkoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Sjajne reakcije na radionicu „Lepo mi je što imam posao koji volim“

Sjajne reakcije na radionicu „Lepo mi je što imam posao koji volim“ Prva u nizu radionica „ Lepo mi je što imam posao koji volim“  održana je u prostorijama StartIT centra  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je. Ova dvodnevna radionica namenjena je svima onima koji su završili formalno obrazovanje i pitaju se kojim putem da krenu nakon diplomiranja.

| 0 detaljnije

Besplatna obuka za žene u IT oblasti, prijave do 13. decembra u ponoć

Besplatna obuka za žene u IT oblasti, prijave do 13. decembra u ponoć Kompanija »Prometheus Technologies« poziva sve dame zainteresovane za informacione tehnologije da se prijave za učešće u besplatnoj računarskoj obuci koja će biti organizovana u okvirima projekta koji finansira UNESCO, a sprovodi Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije Republike Srbije.

| 33 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.