Advertisement

Saveti


Kako privući pažnju poslodavca?!

Kako privući pažnju poslodavca?!Stanje na tržištu zapošljavanja u Srbiji je takvo da se za svako radno mesto prijavljuje desetine, pa čak i stotine kandidata, a narednih nekoliko saveta vam mogu pomoći da se baš vi izdvojite „iz mase“ i zapadnete za oko potencijalnom poslodavcu.…

Kako sam našao posao


Kako sam našao posaoNa ovoj stranici možete pronaći i upoznati se sa iskustvima ljudi koji su uspešno prošli kroz proces selekcije i koji su na regularan način uspeli da nađu posao i to samo na osnovu svog znanja i truda, bez korišćenja veza.

Iskustva iz inostranstva


Kako sam našao posaoOvaj odeljak namenjen je iznošenju iskustava i korisnih informacija o radu u inostranstvu. Na vama je da odlučite gde želite živeti i radili ali, ipak, Poslovi.infostud.com se nada da ćete znanje i iskustvo stečeno u inostranstvu na kraju iskoristiti za rad i napredak u svojoj zemlji.

O zanimanjima


Kako sam našao posaoUkoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Otvorene prijave za međunarodno studentsko takmičenje L'ORÉAL BRANDSTORM

Otvorene prijave za međunarodno studentsko takmičenje L'ORÉAL BRANDSTORM Studenti iz Srbije imaju priliku da učestvuju u jednom od najvećih međunarodnih takmičenja, koje se na globalnom nivou kontinuirano održava već 25 godina. Reč je o L'Oréal Brandstorm takmičenju na kome učesnici, osim sticanja novih znanja, veština, praktičnog iskustva i pristupa vrednim on-line materijalima, dobijaju i mogućnost zaposlenja i prakse, kao i priliku za osvajanje brojnih vrednih nagrada.

| 0 detaljnije

Kompanija Delphi organizuje Dan karijere u Novom Sadu

Kompanija Delphi organizuje Dan karijere u Novom Sadu U sredu 18.januara kompanija Delphi organizovaće Dan karijere u Dunavskom parku u Novom Sadu. Događaj će biti održan u restoranu Ledene šume.  Tom prilikom predstavnici kompanije će informisati posetioce o slobodnim radnim pozicijama na koje će svi zainteresovani moći da konkurišu.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.