Advertisement

Saveti


Veština prezentacije

Veština prezentacijeŠta vam prvo padne na pamet kada čujete reč prezentacija? Velika govornica sa mikrofonom, sa puno publike ili nešto slično tome? Da, i to je prezentacija, ali i svaki put kada se upoznajete sa nekim, kada tražite posao (na primer, na intervjuu...)…

Kako sam našao posao


Kako sam našao posaoNa ovoj stranici možete pronaći i upoznati se sa iskustvima ljudi koji su uspešno prošli kroz proces selekcije i koji su na regularan način uspeli da nađu posao i to samo na osnovu svog znanja i truda, bez korišćenja veza.

Iskustva o radu u inostranstvu


Kako sam našao posaoPročitajte korisna iskustva posetilaca sajta Poslovi.infostud.com o radu u inostranstvu. Tekstovi predstavljaju lični stav autora i ne garantujemo za njihovu tačnost.

Ukoliko ste radili u inostranstvu, onima koji planiraju da rade van Srbije bi značilo vaše iskustvo.

Opisi zanimanja


Kako sam našao posaoUkoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Mladalački poslovi - spoj koristi i zadovoljstva

Mladalački poslovi - spoj koristi i zadovoljstva Sigurno ne možete ni da se setite koliko ste puta čuli izjavu u stilu popularne FB starnice “Dživdžan zbori” koja glasi - “znaš kako je na Zapadu, napuni 18 godina, uhvatiš ga za ruku, izvedeš napolje i pustiš neke se snalazi sam u životu i nek zarađuje”.

| 1 detaljnije

Kakva su vaša iskustva sa zapošljavanjem

Kakva su vaša iskustva sa zapošljavanjem Naš sajt, Poslovi.infostud.com, u saradnji sa obrazovnim sajtovima iz Infostud grupacije, kao i vodećim regionalnim sajtovima za zapošljavanje, Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, realizuje istraživanje o stanju na tržištu rada u regionu.

| 2 detaljnije

Počeo virtuelni sajam, poslodavci vas čekaju na live chat-u

Počeo virtuelni sajam, poslodavci vas čekaju na live chat-u Danas vas na live chatu čekaju predstavnici kompanija Studio Moderna, Adria Media Group, Ernst&Young, Mercator S, P3 Communications, Sitel, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, ComData i Global Engineering Technologies d.o.o.. Pogledajte raspored i odvojite vreme da popričate s potencijalnim poslodavcima.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.