Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Saveti


Rad u prodaji: motivišite sami sebe u nekoliko koraka

Rad u prodaji: motivišite sami sebe u nekoliko koraka Da li spadate u one srećnike koji bi prodali i frižider Eskimima, da su u prilici? Da budemo realni, većina ljudi nije talentovana za prodaju. Na sreću, i ovo je veština koja se da naučiti, makar u osnovim crtama jer i u našoj zemlji najčešći način dodatne…

Opisi zanimanja


Kako sam našao posao Ukoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Poslovi Infostud: Dodeljene nagrade studentima EKOF-a za studiju slučaja

Poslovi Infostud: Dodeljene nagrade studentima EKOF-a za studiju slučaja U saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, naš sajt Poslovi Infostud organizovao je studiju slučaja namenjenu studentima završnih godina, na predmetu „Digitalni marketing“. Studenti su imali priliku da se upoznaju i upuste u praktično rešavanje poslovnih problema iz prakse Infostuda, a najbolji timovi osvojili su vredne nagrade.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.