Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Saveti


Koučing - 4 koraka do uspešno realizovane ideje

Koučing - 4 koraka do uspešno realizovane ideje Svi mi želimo da naši projekti budu uspešni i da ih završimo sa osećajem zadovoljstva. Baš iz tog razloga, koučevi koji se bave savetovanjem u jasnom definisanju ciljeva (Solution Focused Counseling) se obavezuju  da pitaju svoje klijente, na…

Opisi zanimanja


Kako sam našao posao Ukoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


U „Lovu na blago“ glavna nagrada otišla u Srbiju

U „Lovu na blago“ glavna nagrada otišla u Srbiju Deseti jubilarni online sajam zapošljavanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2019.“ završen je prošle nedelje. Kao i prethodnih godina posetioci su pored konkurisanja na veliki broj radnih mesta, mogli da učestvuju u igri „Lov na blago“ kako bismo najaktivnije među njima i nagradili.

| 6 detaljnije

Dan otvorenih vrata u Infostudu

Dan otvorenih vrata u Infostudu Dan otvorenih vrata namenjen je studentima VTŠ-a i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Studentima će biti predstavljena mogućnost stipendiranja, prakse, kao i mogućnosti za zaposlenje.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.