Saveti


Pregovaranje o plati

Pregovaranje o plati  Bilo da ste u potrazi za poslom, pa Vas čeka intervju sa poslodavcem ili ste već zaposleni, a želite povišicu, bićete u situaciji da pregovarate o plati. Kako bi Vam pritekao u pomoć u ovoj situaciji, Infostud je Vam je pripremio niz saveta.…

Opisi zanimanja


Kako sam našao posao Ukoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Pripremamo Nišlije za intervju sa HR-om

Pripremamo Nišlije za intervju sa HR-om Simulacia razgovora za posao sa našim kolegama iz odeljenja za Ljudske resurse pomoćiće vam da se pripremite za buduće susrete sa poslodavcima, da se osećate sigurnuje u sebe, i ostavite dobar utisak na razgovoru za posao.

| 0 detaljnije

U Nišu ima posla!

U Nišu ima posla! Drage Nišlije, proleće je doba godine kada se sve budi i cveta i stoga smo odlučili da i vama ovaj mart i april učinimo vedrijim i vrednijim. Od 15. marta do 15. aprila Poslovi.Infostud boraviće u Nišu i biće posvećeni aktivnostima zapošljavanja u vašem gradu.

| 0 detaljnije

Formirajte svoju naviku čitanja

Formirajte svoju naviku čitanja Čitanje umanjuje stres, utiče na poboljšanje memorije, čini nas kreativnijim, a tu je i sticanje novih znanja. Pročitajte kako da steknete naviku svakodnevnog čitanja.

| 1 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.