Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Saveti


Udružite snage – putujte zajedno kolima na posao!

Udružite snage – putujte zajedno kolima na posao! Nekada prosto nije vreme za vožnju bicikla ili šetnju do posla, ukoliko vam radno mesto nije blizu ili je vreme loše. Gradski prevoz je jedna opcija, ali ako on nije usklađen sa vašim radnim vremenom ili je stanica daleko ili su gužve strašne - onda…

Opisi zanimanja


Kako sam našao posao Ukoliko niste odlučili koji fakultet/visoku školu želite da upišete, konkurišete za neki posao, pripremate se za intervju ili ste primljeni na novo radno mesto, a niste sigurni šta taj posao podrazumeva, za vas smo pripremili opise zanimanja koji će vam pomoći da saznate koji zadaci vas čekaju.

Vesti


Atlantic Grupa odgovara na vaša pitanja

Atlantic Grupa odgovara na vaša pitanja Sajt poslovi.infostud.com u avgustu mesecu započeo je projekat pod nazivom „Pitajte poslodavca“, koji je naišao na veliku zainteresovanost, te smo stoga odlučili da nastavimo u istom smeru. Pored kompanije Nelt koja je odgovorila na vaša pitanja u videu, ovog puta u vruću stolicu seda Atlantic Grupa.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.