Jelena Petrović

Stručnjak za operacije u korisničkom servisu
Jelena Petrović

Ako biste me pitali koji je najveći benefit koji mi je A1 pružio, rekla bih da je to moja nasmejanost i lakoća koraka svaki put kada krenem na posao. Ići na posao sa osmehom možda nije „big deal“, ali ići na posao sa osmehom već devet godina, nesumnjivo govori o tome da A1 radi pravu stvar.

Od prvog dana kada sam postala član A1 tima, osećala sam da se dešava nešto mnogo veće od zaposlenja. Osetila sam pripadnost. Naša kultura je nešto što vredi doživeti i što nas iznova čini boljim ljudima. I ja nisam samo ekspert u Timu za aktivacije i tehničku podršku. Ja sam A1, kao i sve moje kolege.

U A1 sam naučila da biti podrška u pravom smislu te reči, znači da za vas ne postoje granice i prepreke u težnji da uradite nešto dobro, vođeni istraživačkim duhom, i da morate kopati najdublje do najboljih rešenja, kako biste nemoguće pretvorili u moguće i kako biste napravili pozitivan uticaj na korisničko iskustvo, kao i na svoje okruženje. Moć kreativnosti je velika kada se nalazite na mestu gde je možete slobodno izraziti i gde ona može raditi za vas. A1 je upravo takvo mesto, gde je svako od nas slobodan da bude svoj. To je razlog zbog kog sam i dalje tu. Nasmejana. :)

Ostala iskustva zaposlenih