Uroš Komlenović

Stručnjak za treninge
Uroš Komlenović

Kao mali, gledali smo crtane filmove sa hologramima, telefonima koji mogu da obave video poziv, daljinskim upravljanjem raznim mašinama i još mnogim drugim, tada, Sci-Fi mogućnostima.

E pa moj posao u A1 jeste upravo da te usluge prenesem kolegama na razumljiv način i zajedno omogućimo da korisnici uživaju u benefitima naših usluga.

A1 Srbija neguje inovativnost u poslovanju i donosi nam nove digitalne mogućnosti! Telco industrija važi za jednu od najbrže rastućih te smo stoga i mi, zaposleni, konstantno pred izazovom prilagođavanja, promena, donošenja brzih odluka i akcije.

Moja karijera u telekomunikaciji počinje, sada već davne, 2010. godine. Kao agent podrške strateškim korisnicima naučio sam mnogo o komunikaciji, sistemima, potrebama pa i o pregovaranjima. Izgradnjom odličnih međuljudskih odnosa u kompaniji i pokazanom ogromnom željom za usavršavanje, ukazala mi se prilika da napredujem kao (prodajni) trener, što je ujedno i moja trenutna pozicija.

Kako bih bio autentičan i relevantan u poslu prenošenja veština i znanja, morao sam da izgradim ljudski, konsultantski odnos sa svim kolegama kao i sa menadžmentom.

A1 Srbija kao članica A1 Telekom Grupe omogućila mi je da učim od kolega iz Austrije, Nemačke, Slovenije, Bugarske. Sada sam već izgradio reputaciju pouzdanog partnera u prenosu prodajnih veština ne samo kolegama iz Srbije, već i šire, što me zaista čini ponosnim i zadovoljnim.

Ali rad u A1 Srbiji nije samo učenje, uvek se nađe vreme i za druženje sa kolegama uz „Pivski petak“, žurke, proslave i slično.

Eto, možda već neka sledeća stranica se neće čitati već će biti hologramski prikaz nokoga iz A1!

Pratite konkurse ukoliko želite da vaša karijera bude zanimljiva, inovativna, da vam pruži mogućnost za konstantim usavršavanjem a povrh svega i jako zabavna!

Ostala iskustva zaposlenih