Ilija Đorđević

Projektni menadžer
Ilija Đorđević

„Ono što me zaista inspiriše u IMI-ju je dinamična atmosfera, kao i sjajna ekipa ljudi sa kojima radim. Počeo sam sa specijalizovanim zadacima i postepeno sticao veštine i znanje. Vremenom sam se razvijao i preuzeo veće odgovornosti, što me na kraju dovelo na poziciju Project Managera. Ovo iskustvo i podrška kompanije su mi omogućili da napredujem i ostvarim svoje profesionalne ciljeve. Za uspeh u mom poslu, ključno je dobro upravljanje vremenom, efikasna komunikacija sa timom i klijentima, kao i sposobnost brzog reagovanja na promene u projektima.

IMI se izdvaja kao kompanija koja nudi mnoštvo prilika za profesionalni razvoj. Uz visoke standarde kvaliteta i fokus na inovacijama, radimo na projektima koji oblikuju budućnost. Radna atmosfera u IMI-ju je inspirativna, a podrška kolega je izvanredna. Posebno se ističe posvećenost etici i profesionalna komunikacija, što doprinosi pozitivnom radnom okruženju. Ovo su razlozi zbog kojih bih IMI rado preporučio svojim prijateljima”.



___________________________________________________________



’’What really inspires me about IMI is the dynamic atmosphere and the great team of people I work with. I started with specialised tasks and gradually gained skills and knowledge. Over time, I developed and took on greater responsibilities, which eventually led me to the position of Project Manager. This experience and the company's support allowed me to progress and achieve my professional goals. For success in my job, good time management, effective communication with the team and clients, as well as the ability to quickly react to changes in projects are key.

IMI stands out as a company that offers plenty of opportunities for professional development. With high-quality standards and a focus on innovation, we work on projects that shape the future. The working atmosphere at IMI is inspiring, and the support of colleagues is outstanding. The commitment to ethics and professional communication, which contribute to a positive working environment, is especially emphasized. These are why I would gladly recommend IMI to my friends".

Ostala iskustva zaposlenih