Slaviša Veljković

Koordinator proizvodnje
Slaviša Veljković

Počeo sam sa radom pre 3 godine u kompaniji IMI Niš na poziciji Vođa smene u proizvodnji. Nakon dve godine rada unapređen sam na poziciju Koordinatora proizvodnje, zahvaljujući dostignućima i uloženom trudu. Atmosfera u timu je veoma dobra i zaista uživam u radu sa kolegama, kako u okviru mog, tako i sa kolegama iz drugih timova. Moj trenutni posao je svestrano orjentisan, a da bi se ostvario kontinuitet u proizvodnji i realizovali postavljeni planovi, u stalnom sam kontaktu sa projektnim, procesnim, timom logistike i svim ostalim timovima.

Za uspeh u ovom poslu, kjučno je znanje o tehnološkim procesima, kvalitetu, izvodljivosti i upravljanju ljudima. Važno je imati sposobnost komuniciranja jasnih poruka i učiniti složene ideje lako razumljivim svima. Nisam imao ranija iskustva sa ovom vrstom proizvodnje, ali sam svakodnevno učio i unapredio svoje znanje i kompetencije uz pomoć i kroz treninge od strane nadređenih i stručnih kolega u različitim oblastima.

Ponosan sam što sam deo tima koji je od samog početka uspeo da odgovori izazovima pokretanja proizvodnje, primene standarda i izgradnje timova. Svakodnevno ohrabrujem svoje kolege u učenju i razvoju, jer nas u kompaniji, koja kontinualno raste, očekuje još mnogo prilika za sveukupni razvoj, kako timova, tako i pojedinaca.

Ostala iskustva zaposlenih