Ko smo mi?

Poslovi.infostud je vodeća platforma za zapošljavanje, namenjena poslodavcima i ljudima koji traže posao. Ali, ono što stoji iza samog sajta jesu ljudi: tim stručnjaka motivisanih istim ciljem, a to je kontinuirano stvaranje i unapređenje kvalitetnog tržišta rada u Srbiji. Vođeni entuzijazmom, znanjem, iskustvom, ali i vizionarskim duhom, već više od dve decenije ne odstupamo od težnje da podignemo stepen zaposlenosti u našoj zemlji i da utičemo na unapređenje potencijala zapošljavanja.
Inovacija je naša motivacija i zato se trudimo da budemo više od posrednika, kroz širenje vidika o mogućnostima nalaženja posla i aktivnog upravljanja profesionalnim razvojem.
3.2 milliona
poseta mesečno sajtu
1+ milliona
korisnika mesečno
5000
oglasa za posao
100+
zaposlenih
Poslovi Infostud tim

Šta i kako radimo

Poslovi.infostud.com vam pruža pravovremene i učinkovite informacije o ponudi i tražnji radnih mesta, jer naš tim od 100 ljudi koji se bave zapošljavanjem, ažurira baze poslova u realnom vremenu, a svakodnevno na našem sajtu možete pronaći preko 4000 oglasa za posao. Ali, naša uloga ne počinje i ne završava se prostom pretragom, jer vas kroz razne aktivnosti podstičemo na pripremu za nalaženje odgovarajućeg posla, a efikasnim metodama vas povezujemo sa poslodavcima koji traže kvalitetne radnike.
S druge strane – produktivno tržište rada jeste rezultat dvosmernog procesa, pa poslodavcima pomažemo da pronađete adekvatne radnike i podržavamo u razvoju pravilnih politika zapošljavanja i ulaganja u ljudske resurse. Samim tim Poslovi.infostud.com, koji su deo centra za zapošljavanje Infostudjesu najvernija podrška na putu razvoja uspešne karijere i efikasnih timova.
Poslovi Infostud kolaz
Sajt Poslovi.infostud.com je i deo Inspira grupe i ALMA Career grupacije koja obuhvata sajtove za zapošljavanje u 12 evropskih država, što kroz razmenu najboljih praksi rezultira time da se kroz vreme kontinuirano unapređujemo, budemo bolji i inovativniji, a sve u cilju pružanja najbolje usluge vama kao našim korisnicima. ALMA Career je deo Monster.com mreže sajtova u svetu. Takođe, sajt Poslovi.infostud.com je član međunarodne mreže najposećenijih sajtova za zapošljavanje u svetu: Network.
I na kraju: naš zadatak je da vam svojim prisustvom i radom olakšamo procese pronalaženja posla i/ili pronalaženja dobrih poslodavaca, i na taj način pozitivno utičemo na jednu od najvažnijih oblasti u životu svakog pojedinca, a to je poslovni i karijerni razvoj. Taj zadatak shvatili smo vrlo ozbiljno, jer temelj naše vizije jeste uverenje da najvažniji resurs svake uspešne kompanije, i samim tim progresivnog i srećnog društva, jesu motivisani i zadovoljni ljudi.

Kontakt

Za poslodavce
024/41-55-615
024/41-55-612
Za posetioce
024/41-55-628
024/41-55-612
Sedište
fakture, zvanični dokumenti
Infostud 3 d.o.o.Vladimira Nazora 724000 SuboticaPIB: 104505119MB: 20175095
Poslovne prostorije
slanje pošte
Infostud 3 d.o.o.Vladimira Nazora 724000 Subotica
Radno vreme:ponedeljak–petak, 8–16h