Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Poslovi.infostud.com RSS

Poslovi.infostud.com svojim korisnicima pruža mogućnost praćenja oglasa za posao i aktuelnih vesti iz oblasti zapošljavanja putem RSS-a. RSS (Really Simple Syndication) je jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web lokacija. Umesto da posećujete web sajtove kako biste pratili nov sadržaj možete koristiti RSS. Na ovaj način ćete odmah biti obavešteni o najnovijim oglasima za posao ili novinama sa tržišta rada na sajtu Poslovi.infostud.com.

Sadržaj koji vam je dostupan putem RSS-a

Postavljanje Poslovi.infostud.com RSS-a sa oglasima za posao je moguće samo ukoliko niste oglasni sajt i ukoliko istovremeno na svom sajtu ne prikazujete oglase za posao sa drugih sajtova za oglašavanje. Broj oglasa koji možete preuzeti je ograničen na ukupno 20 poslednjih oglasa u okviru odabranih kategorija, osim u slučaju drugačijeg dogovora sa Poslovi.infostud.com.