Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Poslovi.infostud.com RSS

Poslovi.infostud.com svojim korisnicima pruža mogućnost praćenja oglasa za posao i aktuelnih vesti iz oblasti zapošljavanja putem RSS-a. RSS (Really Simple Syndication) je jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web lokacija. Umesto da posećujete web sajtove kako biste pratili nov sadržaj možete koristiti RSS. Na ovaj način ćete odmah biti obavešteni o najnovijim oglasima za posao ili novinama sa tržišta rada na sajtu Poslovi.infostud.com.

Sadržaj koji vam je dostupan putem RSS-a

RSS za webmastere


Omogućava preuzimanje oglasa za posao za kategorije, gradove i regije koje vas zanimaju. Time možete na svom sajtu prikazivati sadržaje koji će biti približniji vašoj ciljnoj grupi. Ukoliko želite naš RSS link, pišite nam na poslovi@infostud.com i konkretno navedite za koju grupu oglasa ste zainteresovani. RSS link će vam biti poslat u najkraćem mogućem roku.

Postavljanje Poslovi.infostud.com RSS-a sa oglasima za posao je moguće samo ukoliko niste oglasni sajt i ukoliko istovremeno na svom sajtu ne prikazujete oglase za posao sa drugih sajtova za oglašavanje. Broj oglasa koji možete preuzeti je ograničen na ukupno 20 poslednjih oglasa u okviru odabranih kategorija, osim u slučaju drugačijeg dogovora sa Poslovi.infostud.com.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.