Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Account Manager

Communication Plus d.o.o.

Beograd

25.07.2021.

ugovor puno radno vreme

Naš klijent je renomirani sportski klub iz Beograda. Potreban nam je: ACCOUNT MANAGER

U saradnji sa sportskim klubom je razvijena softverska platforma usmerena na povezivanje simpatizera kluba i sponzora kluba.

Zadatak account managera je upoznavanje potencijalnih klijenata-sponzora sa mogućnostima softverske platforme za prikupljanje podataka o potencijalnim kupcima njihovih proizvoda-usluga. Pored ovog, zajedno sa sponzorom se osmišljavaju zajedničke aktivnosti na promovisanju sponzora, kao i o mogućnostima korišćenja potencijala kluba.

Account manager treba da zna da:

 • Uradi segmentaciju tržišta
 • Napravi plan aktivnosti
 • Učestvuje u kreiranju paketa usluga za potencijalne klijente
 • Aktivno radi na promociji jedinstvene softverske platforme i upoznaje potencijalne klijente sa mogućnostima saradnje
 • Uradi PPT prezentaciju palete usluga

Bitno nam je da je kandidat elokventna osoba, energična, sistematična, organizovana. Bićete u mogućnosti da sarađujete sa timom iskusnih profesionalaca iz različitih oblasti. Želimo da razmenjujemo znanja i iskustva, da učimo jedni od drugih.

Nismo formalisti po pitanju radnog vremena. Interesuju nas zajednički rezultat i dugoročna saradnja.

Nemamo preferencije prema polu, religiji ili bilo kojoj drugoj podeli. Bitan je samo timski rad i rezultat.

Kod nas rad pod pritiskom ne postoji, jer je takav zahtev karakteristika neorganizovanog sistema. Ne trošimo vreme na beskonačne interne sastanke, već radimo po definisanom planu i pratimo realizaciju.

Trebalo bi da zadovoljite sledeće kriterijume:

 • Imate visoka stručnu spremu/apsolvent ili student master studija ekonomskog ili menadžment smera
 • Poželjno je radno iskustvo na poslovima prodaje proizvoda-usluga ključnim kupcima. Prethodna pozicija account managera u marketinškoj agenciji je idealna preporuka.
 • Da vam pojam CRM-a nije stran
 • Da ste familijarni sa mogućnostima promocije putem socijalnih mreža
 • Da ste spremni da učite

Srećno!

Svako ko aplicira će dobiti povratnu informaciju o statusu aplikacije. Slanjem prijave na konkurs kandidati pristaju na upotrebu ličnih podataka od strane ovlašćenih lica poslodavca, u svrhu sprovođenja selekcije kandidata.

  Konkurs je istekao.

  Communication Plus doo

  Communication Plus je kompanija za konsalting i menadžment sa naročtim osvrtom ka polju telekomunikacija, koja se bavi osposobljavanjem različitih organizacija za postizanje uspeha pomoću maksimalnog korišćenja njihovih vrednosti. Činjenica da većina našiih zaposlenih dolazi iz različitih oblasti biznisa i telekomunikacija izdvaja našu kompaniju od drugih konsalting kuća, što čini veliku prednost nad agencijama i njihovim agentima.   U našoj ponudi se nalazi…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?