Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_28552

Sinoalpine d.o.o. je kompanija, koje je ujedno carinsko skladište, a koja je počela sa radom u avgustu 2017. godine u mestu Stara Pazova. Tu se nalaze kancelarije i sam magacin. Objekat se nalazi na glavnom putu između Nove i Stare Pazove, bliže Novoj Pazovi. Ime objekta je "Novaspace".

Kompanija trenutno zapošljava 13 ljudi, koji veoma uspešno rade. Firma je pod strogim carinskim nadzorom i bavi se smeštanjem, kontrolom i finalnim reeksportom kubanskih i ne kubanskih tompusa i cigarilosa. Sinoalpine d.o.o. je ćerka kompanija IMEL grupe iz Hong Konga, i bazira se e-commerce poslovanju sirom celog Sveta. Jedan od kompanijinih najstarijih i najvecih sajtova je www.cigarsofhabanos.com.

Raspisujemo konkurs za poziciju:

Administrativni radnik

Stara Pazova

Uslovi:

  • Potreban napredni nivo znanja engleskog jezika, diploma ili sertifikat poželjno priložiti
  • Potrebna visoka stručna sprema (fakultet ili viša škola)
  • Jako dobre veštine u radu na računaru - pogotovo Excel! 
  • Velika odgovornost
  • Komunikativnost
  • OGROMNA preciznost i tačnost u sprovođenju zadataka, zbog rada u veoma teškim internim programima

80% rada je isključivo na engleskom jeziku.

Pozicija ce biti vezana za rad u administraciji, kao i samu vezu između naše centrale u Hong Kongu i administracije u Srbiji. Veliki deo rada je vezan za komunikaciju izmedju ove dve kancelarije.

Zaposleni rade u potpuno novom i opremljenom objektu, koji je tek izgrađen, okruženi sjajnim timom ljudi, podrškom iz centrale u Hong Kong-u.

Obavezno dostaviti CV i na engleskom jeziku. 

Rok za konkurisanje: 17.01.2020.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Sinoalpine d.o.o.


Naša kompanija je ispostava IMEL Grupacije iz Hong Kong-a u Srbiji, koja služi za dalju distribuciju i reeksport robe širom sveta. Sinoalpine DOO je carinski magacin, pod nadzorom carine, tako da se skupoceni duvanski proizvodi koji se nalaze u magacinu ne smeju prodavati na teritoriji Srbije, već se samo pakuju, zasticuju, stite, pripremaju za slanje i šalju dalje do odredišta krajnjeg kupca.

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.