Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Administrator prodaje/postprodaje

Terra Srbija d.o.o.

Niš

18.08.2022.

ugovor puno radno vreme

Kompanija TERRA Srbija d.o.o., članica TERRA Holding GmbH i generalni zastupnik JCB-a, proizvođača građevinskih mašina, u 20 godina poslovanja izgradila je prepoznatljivost po kvalitetu proizvoda koji prodaje i usluga koje nudi.

Zbog izuzetnog rasta obima poslovanja objavljujemo oglas za popunu sledećih radnih mesta sa uslovima koje kandidati treba da ispune da bi se kandidovali:

ADMINISTRATOR PRODAJE/POSTPRODAJE (više izvršilaca za rad u Nišu)

  • Minimalno srednja stručna sprema sa prethodnim iskustvom u administrativnom praćenju prodaje i pripremanju tenderske dokumentacije
  • Poznavanje robno-materijalnog poslovanja i osnova računovodstva
  • Poznavanje građevinske mehanizacije je prednost
  • Poznavanje MS Navision, SAP ili drugih drugih ERP sistema je prednost
  • Dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office paket-a

Nudimo Vam rad u profesionalnom okruženju uz stimulativna primanja i mogućnost napredovanja u zavisnosti od zalaganja i pokazanih veština.

Tražimo buduće kolege koji su spremni za rad u internacionalnom okruženju, koji veruju u timski uspeh i lojalnost, i koji žele da rastu i budu deo našeg uspeha u budućnosti.

Ukoliko mislite da ste prava osoba i želite da rastete i razvijate se sa nama, pošaljite nam Vašu biografiju elektronskim putem, a mi ćemo kontaktirati kandidate koji uđu u uži izbor.

Izabrani kandidati proći će probni rad u trajanju do 6 meseci.

    Konkurs je istekao.

    Terra Srbija d.o.o.

    • Batajnički drum 8a 11080 Zemun, Beograd, Srbija
    • PIB: 100423010
    • Matični broj: 17353489
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?