Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Advokat

Advokatska kancelarija Milošević

Beograd

17.07.2020.

ugovor puno radno vreme

Mi smo progresivna advokatska kancelarija koja savetuje klijente u oblasti privrednog prava sa naročitim fokusom na kompanijsko i komercijalno pravo, finansijske transakcije, rešavanje sporova, M&A, izgradnju i infrastrukturne projekte. Iskustvo i znanje koje je stečeno na eminentnim obrazovnim institucijama u inostranstvu, kao i u radu sa internacionalnim klijentima koristimo kako bismo ostvarili najbolje rezultate u pružanju usluga savetovanja i zastupanja domaćih i stranih klijenata.

Advokatska kancelarija Milošević je u potrazi za kandidatom na poziciji:

Advokat

koji poseduje visok nivo profesionalnosti u radu kao i izraženu ambiciju za bavljenjem advokaturom.

Uslovi:

  • Iskustvo u oblasti privrednog prava od najmanje 4 godine
  • Odlično poznavanje govornog i pisanog engleskog jezika
  • Odlično poznavanje rada na računaru (MS Office)
  • Vozačka dozvola B kategorije

Za uzvrat, nudimo kvalitetnu obuku i usavršavanje uz dinamične i raznovrsne poslove, mogućnost napredovanja, kao i adekvatnu finansijsku kompenzaciju.

U cilju konkurisanja za ovu poziciju, molimo da nam pošaljete Vaš CV.

Advokatska kancelarija Milošević će kontaktirati samo kandidate koji budu ušli u najuži krug.

    Konkurs je istekao.

    Advokatska kancelarija Milošević

    Advokatska kancelarija Milošević je inovativna advokatska kancelarija na zapadnom Balkanu, koja pruža sveobuhvatne pravne usluge u svim oblastima i aspektima poslovnog prava Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, sa posebnim fokusom na upravne i regulatorne postupke, bankarstvo i finansije, rešavanje sporova, privredno pravo, korporativno pravo/M&A, energetsko pravo, medijsko pravo i pravo intelektualne svojine, restrukturiranje i stečaj, privatnost i zaštitu podataka, pravo nepokretnosti…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?