Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Agent prodaje

Teledirekt d.o.o.

Beograd

15.10.2021.

ugovor puno radno vreme dostupno studentima

AGENT PRODAJE NA TERENU

Mi smo Teledirekt, partner Telekoma u plasmanu i prodaji telekomunikacionih usluga. Prodajemo box pakete, telefonske i internet usluge korisnicima koji žele najbolju kupovinu i najkvalitetniju uslugu za svoj novac. Korisnicima koji ne prave kompromis sa kvalitetom.

Naš posao je da sadašnjim i budućim kupcima pomognemo da donesu za njih najbolje odluke u situaciji kada odlučuju o teleoperateru. Danas, kada internet predstavlja prozor u svet, mi smo tu da savetom prijatelja pomognemo u odlučivanju našim korisnicima.

Da bismo u ovome bili još uspešniji, potrebni su nam novi članovi tima.

Tražimo ljude koji zrače dobrom energijom, koji u terenskom poslu vide slobodu, koji vole da sami prave svoje planove ali su uvek tu i ako timu treba pomoć; optimiste koji ne gube snagu ako ne pobede svaki put, koji sami određuju visinu zarade svojim radnim rezultatima.

Prethodno radno iskustvo vam nije neophodno ako ste spremni da učite veštine direktne prodaje.
Mi ćemo vam obezbediti obuku. Dovoljno je da ste spremni za izazove i da verujete u sebe.
Nije neophodno znanje stranog jezika i kompjuterskih veština za ovaj posao.
Potrebna vam je energija, optimizam i želja za učenjem i napredovanjem.

Ako se prepoznajete u ovom opisu, javite se pa da zajedno rastemo i osvajamo nove visine i ciljeve.
Dajte sebi šansu da proverite svoje granice. Sjajna ekipa je već ovde, budite naše pojačanje.

Konkurs je istekao.

TELEDIREKT d.o.o.

TELEDIREKT je mlada i uspešna kompanija sa sedištem u Beogradu i poslovnim jedinicama širom zemlje. Kao jedinstveni partner kompanije Telekom Srbija, najvećeg operatera iz oblasti telekomunikacija u regionu, kompanija Teledirekt svoje aktivnosti usmerava na direktnu prodaju svih proizvoda i usluga Telekoma Srbija privatnim i poslovnim korisnicima na teritoriji Republike Srbije. Teledirekt je prva i jedina kompanija koja omogućava korisnicima da usluge i proizvode iz portfolija…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?